Fuel Pass 2: Για ποια ΑΦΜ ανοίγουν αύριο οι αιτήσεις, η προϋπόθεση που «καίει» τους αναβλητικούς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Fuel Pass 2: Για ποια ΑΦΜ ανοίγουν αύριο οι αιτήσεις, η προϋπόθεση που «καίει» τους αναβλητικούς

Κατηγορία Επιδόματα στις   12:40 π.μ.  |  Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022




Άνοιξε το απόγευμα της Τρίτης η πλατφόρμα του Fuel Pass 2 για τους ΑΦΜ που λήγουν σε 4, 5, 6 και 7 και για κατόχους μοτοποδηλάτων.

Τις 700.000 έφτασαν οι αιτήσεις για το Fuel Pass 2, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ ήδη οι πολίτες που υπέβαλαν χθες την αίτησή τους βλέπουν στην πλατφόρμα το μήνυμα «προς επεξεργασία από τραπεζικό ίδρυμα».


Αύριο, Τετάρτη, η πλατφόρμα για το δεύτερο ενισχυμένο επίδομα καυσίμων ανοίγει για τα ΑΦΜ με λήγοντα σε 8, 9 και 0, ενώ από τις 4 Αυγούστου, πάλι, η πλατφόρμα vouchers.gov.gr θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους δικαιούχους.


Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως όσοι επιθυμούν να λάβουν τα χρήματα του Fuel Pass 2, αλλά δεν έχουν υποβάλλει ακόμη τη φορολογική τους δήλωση, θα βρεθούν «εκτός» επιδότησης.


Προσοχή: Η υποβολή του Ε1 αποτελεί προϋπόθεση για να θεωρηθεί κάποιος δικαιούχος.


Τα στοιχεία από την ΑΑΔΕ δείχνουν ότι περίπου ένα εκατομμύριο φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλει ακόμη τις δηλώσεις τους.


Όσοι από αυτούς είναι ιδιοκτήτες Ι.Χ. ή μηχανών δεν μπορούν - ακόμη - να λάβουν χρήματα αλλά έχουν στη διάθεση τους 29 ακόμη ημέρες – έως τις 30 Αυγούστου - για να τακτοποιήσουν το ζήτημα και να προχωρήσουν σε αίτηση.


Υπενθυμίζεται πως τα εισοδηματικά κριτήρια που έχουν τεθεί αφορούν στα περυσινά εισοδήματα και το όριο έχει τεθεί στις 30.000 ευρώ για το άτομο.


Προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για τον/την σύζυγο ή το έτερο μέλος του συμφώνου συμβίωσης επομένως το εισοδηματικό ταβάνι για το ζευγάρι είναι οι 33.000 ευρώ. Το ποσό αυξάνεται 3.000 ευρώ για κάθε παιδί μέχρι το ανώτατο ποσό των 45.000 ευρώ - ζευγάρι δηλαδή με 4 παιδιά.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html