Η Έλενα Κώνστα τρώει μύλο και εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε αμαρτία (φωτο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Η Έλενα Κώνστα τρώει μύλο και εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε αμαρτία (φωτο)

Κατηγορία Lifestyle στις   3:11 μ.μ.  |  Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Η Έλενα Κώνστα τρώει μύλο και εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε αμαρτία (ΦΩΤΟ)


Ο καιρός είναι ζεστός και η Έλενα Κώνστα βρήκε τρόπο να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία μέσα από τις φωτογραφίες της.



Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνικής παραγωγός, είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται     με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και τη δουλειά της. Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές όπου δείχνει το τρομερά γυμνασμένο κορμί της, τραβώντας τα βλέμματα.


Τελευταίο «χτύπημα» της Έλενας Κώνστα, οι φωτογραφίες της όπου ποζάρει με μαγιό και τρώει το      μήλο της. «Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Mentally είμαι ακόμη στο νησί να ξέρετε    …η πραγματικότητα όμως δεν βοηθάει. Εσεις καλά; Τρώτε τα φρούτα σας;», έγραψε η ξανθιά καλλονή     και σίγουρα μόνο στο μήλο δεν πήγε το μάτι των ακόλουθών της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε, αλλά και παλιότερες όπου έχουν κάνει τους άνδρες να «δαγκώσουν» τη λαμαρίνα μαζί της.






Η Έλενα Κώνστα τρώει μύλο και εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε αμαρτία (ΦΩΤΟ) Η Έλενα Κώνστα τρώει μύλο και εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε αμαρτία (ΦΩΤΟ) Η Έλενα Κώνστα τρώει μύλο και εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε αμαρτία (ΦΩΤΟ) Η Έλενα Κώνστα τρώει μύλο και εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε αμαρτία (ΦΩΤΟ) Η Έλενα Κώνστα τρώει μύλο και εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε αμαρτία (ΦΩΤΟ) Η Έλενα Κώνστα τρώει μύλο και εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε αμαρτία (ΦΩΤΟ) 


Πηγή: dessou.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html