Μυλοπόταμος: «Ένας από τους Γερμανούς με γρονθοκόπησε» – Τι ισχυρίζονται οι συλληφθέντες για την επίθεση σε οικογένεια τουριστών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Μυλοπόταμος: «Ένας από τους Γερμανούς με γρονθοκόπησε» – Τι ισχυρίζονται οι συλληφθέντες για την επίθεση σε οικογένεια τουριστών

Κατηγορία Κρήτη στις   4:30 μ.μ.  |  Τρίτη 23 Αυγούστου 2022




Ενώπιον των δικαστικών Αρχών οδηγούνται οι δύο συλληφθέντες για την καταδίωξη στον Μυλοπόταμο και την επίθεση σε βάρος οικογένειας Γερμανών τουριστών.


Ο 38χρονος και ο 36χρονος, παραδόθηκαν στις Αρχές στις 03:00 τα ξημερώματα, παρουσία των δικηγόρων τους και αφού νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το cretalive.gr.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρισμός που προβάλλει η πλευρά των κατηγορουμένων είναι πως τα πράγματα έγιναν διαφορετικά από αυτά που αναφέρουν οι τουρίστες.


Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι ο ένας εκ των Γερμανών, που είναι μποξέρ, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 38χρονο σε σημείο που να του προκαλέσει ζημιά στη μύτη, καθώς -όπως αναφέρεται- έσπασε το διάφραγμα.


Επικαλείται δε η πλευρά του 38χρονου ότι υπάρχει και σχετική ιατρική γνωμάτευση, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ίδιου μέσου, θα ζητηθεί και η εξέτασή του από ιατροδικαστή.


Σημειώνεται πως ο 38χρονος κατηγορείται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, που αποτελεί κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα ενώ τον 36χρονο συνεπιβάτη του στο 4Χ4 βαραίνει κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος.


Πηγή: ethnos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html