«Πυρά» δέχεται η Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο με την Φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει αισθησιακά με νεαρό σε κλαμπ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

«Πυρά» δέχεται η Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο με την Φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει αισθησιακά με νεαρό σε κλαμπ

Κατηγορία Πολιτική στις   8:15 π.μ.  |  Σάββατο 20 Αυγούστου 2022




Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας δέχεται νέες πιέσεις σήμερα μετά την εμφάνιση ενός νέου βίντεο


Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας δέχεται νέες πιέσεις σήμερα μετά την εμφάνιση ενός νέου βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει την Σάνα Μαρίν, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, να χορεύει στενά με έναν άνδρα σε κλαμπ.


Το υλικό, το οποίο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την 36χρονη στο νυχτερινό κέντρο Klubi λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου με τα χέρια της γύρω από έναν άνδρα, ο οποίος - σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης - είναι ο τραγουδοποιός Olavi Uusivirta.


Το ζευγάρι φαίνεται να λικνίζεται καθώς ο Uusivirta φέρνει το πρόσωπό του κοντά στο λαιμό της Σάνα Μαρίν και έχει το χέρι του στην πλάτη της.


Δείτε το βίντεο:


Μιλώντας στο φινλανδικό πρακτορείο Seiska, μάρτυρες που βρίσκονταν στο Klubi όταν η Σάνα Μαρίν και η συνοδεία της εμφανίστηκαν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής δήλωσαν ότι την είδαν να χορεύει με τον ίδιο τρόπο με "αρκετούς" άνδρες.


Σε αυτούς που ήταν μαζί της λέγεται ότι περιλαμβάνονταν η Φινλανδή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Alma και η influencer του TikTok Sabina Sarkka.


Ένας μάρτυρας δήλωσε: "Η Σάνα χόρευε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άνδρες. Κάθισε επίσης στα γόνατα δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άνδρα και εκείνος την κρατούσε απαλά από το χέρι".


Ένας άλλος πρόσθεσε: "Οι φίλοι μου και εγώ αναρωτηθήκαμε αν είναι πραγματικά ακόμα παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν να είναι ακόμα εκεί".


Το νέο βίντεο έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου η κ. Marin αναγκάστηκε να αρνηθεί ότι έπαιρνε ναρκωτικά όταν εμφανίστηκαν βίντεο που τραβήχτηκαν νωρίτερα το ίδιο βράδυ και την έδειχναν να χορεύει με φίλους μέσα σε ένα σπίτι ενώ κάποιος στο βάθος φώναζε "η ομάδα του αλευριού.


Το "αλεύρι" είναι φινλανδική αργκό που χρησιμοποιείται συχνά για να αναφερθεί στην κοκαΐνη. Η Σάνα Μαρίν αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έκανε κάτι παράνομο και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα γιατί κάποιος φώναξε το συγκεκριμένο



Πηγή: thetoc.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html