Θανατηφόρο τροχαίο με μετανάστες – Ο οδηγός διακινητής έκανε ελιγμούς για να αποφύγει μπλόκο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Θανατηφόρο τροχαίο με μετανάστες – Ο οδηγός διακινητής έκανε ελιγμούς για να αποφύγει μπλόκο

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   5:04 π.μ.  |  Σάββατο 6 Αυγούστου 2022



Τραγωδία με μετανάστες στην Ουγγαρία. Τουλάχιστον τρεις μετανάστες σκοτώθηκαν όταν το φορτηγό που τους μετέφερε έπιασε φωτιά.


Το φορτηγό με τους μετανάστες έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα και έπιασε φωτιά στη νότια Ουγγαρία, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τρεις μετανάστες σκοτώθηκαν και συνολικά 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν.



Ο οδηγός του φορτηγού μετέφερε 15 μετανάστες, όταν προσέκρουσε πάνω σε ένα άλλο όχημα αφού έκανε ελιγμούς για να αποφύγει σημείο ελέγχου της αστυνομίας και έπιασε φωτιά κοντά στο χωριό Μπότσα, 122 χλμ. νότια της Βουδαπέστης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ουγγρικής αστυνομίας που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.


Δύο από τους μετανάστες που επέβαιναν στο βαν σκοτώθηκαν επί τόπου και ο τρίτος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Έντεκα άτομα νοσηλεύονται.



Ο οδηγός, γεωργιανής υπηκοότητας, συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτός φέρεται να είναι μέλος κυκλώματος παράνομης εμπορίας ανθρώπων.



Περίπου 157.000 μετανάστες έχουν φτάσει στα ουγγρικά σύνορα από τις αρχές του 2022, αριθμός που καταγράφει αύξηση σε σχέση με το 2021, σύμφωνα με σύμβουλο του προέδρου Βίκτορ Όρμπαν.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html