Απίστευτο περιστατικό: Κυκλοφορούσε με κατεβασμένο παντελόνι σε δημόσιο χώρο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Απίστευτο περιστατικό: Κυκλοφορούσε με κατεβασμένο παντελόνι σε δημόσιο χώρο

Κατηγορία Κύπρος στις   4:28 π.μ.  |  Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022




Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησαν τα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου το βράδυ της Δευτέρας, για το αυτόφωρο αδίκημα της άσεμνης πράξης σε δημόσιο χώρο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος, υπήκοος τρίτης χώρας, εντοπίστηκε να περιφέρεται στην Αγία Νάπα, έχοντας κατεβασμένο το παντελόνι του και ελαφρώς το εσώρουχό του και να ουρεί σε δημόσιο μέρος κατά τρόπο που επιδείκνυε δημόσια τα γεννητικά του όργανα.


Ο 34 χρόνος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον το Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.


Εξάλλου, τα ξημερώματα της Τρίτης, μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Αμμοχώστου, εντόπισαν 39 χρόνο βρετανό τουρίστα να περιφέρεται στην οδό Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα σε εμφανή κατάσταση μέθης ο οποίος προκαλούσε ανησυχία και έλεγε ασυναρτησίες. Στην προσπάθεια των μελών της αστυνομίας να τον προσεγγίσουν και να τον ελέγξουν αυτός τους επιτέθηκε, φωνάζοντας.


Ο 39χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παρεμπόδισης οργάνου κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του, μέθη και ανησυχία. Ακολούθως οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον το Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.




Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html