Αυτό είναι το αμφίβιο αυτοκίνητο που αλωνίζει τα ελληνικά νησιά (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Αυτό είναι το αμφίβιο αυτοκίνητο που αλωνίζει τα ελληνικά νησιά (βίντεο)

Κατηγορία Ελλάδα στις   3:20 μ.μ.  |  Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022




Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι παραθεριστές της Πάρου, όταν είδαν να ξεπροβάλει από τη θάλασσα ένα πορτοκαλί τετράτροχο την περασμένη εβδομάδα.



Η εικόνα ενός αυτοκινήτου που δαμάζει τα κύματα, για πολλούς, ίσως αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όχι, όμως, και για τους παραθεριστές των παραλιών της Πάρου που πρόσφατα έμειναν έκπληκτοι στη θέα ενός πορτοκαλί τετράτροχου που κυκλοφορούσε στη θάλασσα, με τη… χάρη ενός τζετ σκι.



Πρόκειται για ένα αμφίβιο όχημα που κινούταν παράλληλα της ακτής παραλίας του νησιού, μαγνητίζοντας τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το πορτοκαλί όχημα, που… αισθάνεται εξίσου άνετα σε στεριά και θάλασσα ανήκει σε γνωστή εταιρεία παραγωγής αλκοολούχων ποτών η οποία διοργανώνει πληθώρα events σε νησιά της χώρας μας.




Το εν λόγω αμφίβιο όχημα ξεπροβάλλει από τη θάλασσα, σημαίνοντας την έναρξη κάθε πάρτι, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά μετατρέπεται σε… bar και DJ deck, κάνοντας όλους όσους βρίσκονται στα πάρτι να μη πιστεύουν στα μάτια τους.


Η εν λόγω εταιρεία αλκοολούχων ποτών δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνει τέτοιου τύπου φαντασμαγορικά events, δεδομένου ότι αντίστοιχα πάρτι δίπλα στο κύμα έχουν γίνει και κατά τα περασμένα καλοκαίρια.


Η θέα, ωστόσο, ενός αυτοκινήτου να κινείται απρόσκοπτα μέσα στο θαλασσινό νερό σίγουρα είναι ένα θέαμα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.


Φυσικά, το πορτοκαλί όχημα που οργώνει τα νησιά δεν αποτελεί το μοναδικό του είδους. Κατά το παρελθόν έχουν κατασκευαστεί αρκετά τέτοιου είδους τετράτροχα που οργώνουν στεριά και θάλασσα, προσαρμοζόμενα στα εκάστοτε δεδομένα μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα.


Ένα από αυτά είναι το Watercar Panther που κινείται με ταχύτητες 80 και 44 μίλια σε άσφαλτο και νερό αντίστοιχα και θεωρείται ένα από τα κορυφαία του είδους του.




Πηγή: carandmotor.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html