Αθηνά Οικονομάκου: Ζαλίζει τη Μύκονο με το αψεγάδιαστο κορμί της (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Αθηνά Οικονομάκου: Ζαλίζει τη Μύκονο με το αψεγάδιαστο κορμί της (βίντεο)

Κατηγορία Lifestyle στις   10:05 μ.μ.  |  Σάββατο 20 Αυγούστου 2022


Στην αγαπημένη της Μύκονο, συνεχίζει τις διακοπές της η Αθήνα Οικονομάκου. Ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί των ανέμων και η ηθοποιός περνά μεγάλο μέρος του καλοκαιριού εκεί.


Παρέα με τις φίλες της απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, κάνει βόλτες στα σοκάκια και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει του απαιτητικού χειμώνα που έρχεται.


Φυσικά από το πρόγραμμα δεν λείπουν οι βουτιές στη θάλασσα. Με τη φίλη της και κουμπάρα της, Νικόλ Παναγιώτου, η Αθηνά Οικονομάκου πήγε για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το μικροσκοπικό εμπριμέ μπικίνι και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.


Τι κι αν έχει κάνει δύο γέννες; Η ηθοποιός διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, που ζηλεύουν οι νεότερές της.


Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv



Βόλτα με κοτσιδάκια και γλειφιτζούρι


Τις προηγούμενες μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγος της βρέθηκαν στα Ματογιάννια σε βραδινή έξοδο και η εμφάνιση της ηθοποιού έκλεψε τις εντυπώσεις. Η «ντετέκτιβ» του show The Masked Singer φορούσε ένα λευκό σακάκι με ασημί παντελόνι και τοπ.


Αυτό που εντυπωσίασε όμως, όσους την είδαν ήταν τα κοτσιδάκια που επέλεξε ως χτένισμα αλλά και το κόκκινο γλειφιτζούρι σε σχήμα καρδιάς.


Η ίδια έκανε βόλτες πιπιλίζοντας το γλειφιτζούρι και ήταν ιδιαίτερα φιλική με όλους. Όταν οι παπαράτσι έσπευσαν να την αποθανατίσουν, εκείνη ήταν πολύ ευγενική ενώ καληνύχτισε και τον Πέτρο Νάζο.




Πηγή: im.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html