Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη…χασισοφυτεία – Έχασε την καλλιέργεια στην Ανδρίτσαινα, τον έκαψαν τα δενδρύλλια στο Κάστρο (φωτο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη…χασισοφυτεία – Έχασε την καλλιέργεια στην Ανδρίτσαινα, τον έκαψαν τα δενδρύλλια στο Κάστρο (φωτο)

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   8:30 π.μ.  |  Σάββατο 6 Αυγούστου 2022


Ο άνδρας που σε διάστημα ενός χρόνου οργάνωσε και επέβλεπε προσωπικά το χασισόδασος στην Ηλεία και ένα μικρότερης έκτασης στη Βοιωτία, δηλώνει άνεργος και μέχρι τη σύλληψη του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.


Ο 47χρονος αλβανός μετά τον εντοπισμό της χασισοφυτείας 4.325 δενδρυλλίων και φυτών στην Ανδρίτσαινα -πριν από ένα χρόνο- αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη «μπίζνα» που θα του απέφερε κέρδος πολλών χιλιάδων ευρώ και να δραστηριοποιηθεί, από την αρχή στη Βοιωτία, καλλιεργώντας με ομοεθνή συνεργό του 360 δενδρύλλια στην περιοχή του Κάστρου.


Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» της χασισοφυτείας μαμούθ στην Ανδρίτσαινα


ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ

Το ηγετικό στέλεχος της ομάδας των «4» της Ανδρίτσαινας σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», λάμβανε προφυλάξεις προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η παρουσία του και κινήσει υποψίες στους ντόπιους, αλλά κυρίως στις διωκτικές αρχές.


Μέτρα που δεν έπιασαν τόπο, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ασφάλειας Πύργου, το μεσημέρι της Τετάρτης να του περνούν χειροπέδες μαζί με τον 50χρονο «εργάτη» του στη φυτεία κάνναβης που διατηρούσαν στη Βοιωτία.





Σύμφωνα με πηγές της «Π», ο 47χρονος μετέβαινε στην περιοχή τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ(!), επέλεγε βραδινές ώρες για να μεταβεί στη χασισοφυτεία με τον 50χρονο να εκτελεί χρέη σοφέρ. Συνήθιζε να διανυκτερεύει στο σημείο και με το πρώτο φως της ημέρας ο συνεργός του με το αγροτικό του, τον μετέφερε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, προκειμένου να πάρει και πάλι το ΚΤΕΛ με προορισμό είτε την Αττική, είτε διάφορες περιοχές στη Στερεά Ελλάδα.


ΠΡΟΦΙΛ

Ο άνδρας που σε διάστημα ενός χρόνου οργάνωσε και επέβλεπε προσωπικά το χασισόδασος στην Ηλεία και ένα μικρότερης έκτασης στη Βοιωτία, δηλώνει άνεργος και μέχρι τη σύλληψη του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές. Οσο για τον 50χρονο ομοεθνή του ήταν μόνιμος κάτοικος Κάστρου και απασχολείτο σε αγροτικές καλλιέργειες.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η φυτεία που εκτεινόταν σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, είχε φυσική κάλυψη από πυκνή βλάστηση. Οι κατηγορούμενοι είχαν εγκαταστήσει μεταλλικές σωλήνες άρδευσης 300 μέτρων, που συνδέονταν με ηλεκτρικό μηχάνημα για τη μεταφορά του νερού. Οι αστυνομικοί επιπλέον, κατάσχεσαν, πέντε πλαστικές δεξαμενές με νερό, λάστιχα ποτίσματος, καλλιεργητικά εργαλεία και λιπάσματα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα,  για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, για τα περαιτέρω.






Πηγή: pelop.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html