Συναγερμός για την εξαφάνιση 32χρονης – Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αν δείτε αυτά τα σημάδια τότε σας έχουν χακάρει το κινητό

Βλέπετε κάτι περίεργο στο κινητό σας; Αυτά είναι τα σημάδια ότι σας έχουν χακάρει Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά ναι υπάρχουν αρκετές ...

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Συναγερμός για την εξαφάνιση 32χρονης – Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Κατηγορία Αττική στις   1:28 π.μ.  |  Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022


Συναγερμός έχει σημάνει στο Μεταξουργείο για την εξαφάνιση μιας 32χρονης και το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιεύει τα στοιχεία της μέσω του μηχανισμού Missing Alert, μετά από αίτημα της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.


Πρόκειται για την 32χρονη Μπιλιάνα Σπάσοβα που εξαφανίστηκε στις 3.8.2022 από το Μεταξουργείο. Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, η γυναίκα έχει ύψος 1,73 μ., 75 κιλά βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια ενώ δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής της.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


Πηγή; newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html