Ζώδια 28/08: Ουρανός ανάδρομος στον ταύρο - Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Ζώδια 28/08: Ουρανός ανάδρομος στον ταύρο - Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Κατηγορία Ζώδια στις   4:55 π.μ.  |  Κυριακή 28 Αυγούστου 2022




Ο Ουρανός άρχισε την αναδρομή του πορεία μέχρι περίπου τέλος Ιανουαρίου 2023. Πρόκειται για περίοδο εσωτερικών αλλαγών μέσω εξωτερικών γεγονότων ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική ελευθερία και την αυτονομία. 


Η αλλαγή στάσης ή συμπεριφοράς είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συγκεκριμένου πλανήτη και στην συγκεκριμένη περίπτωση με την συμμετοχή των Αφροδίτη/Κρόνου/ΒΔ  ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την σταθερότητα των σχέσεων ή/και τα οικονομικά θα μας απασχολήσουν. Θα είναι μια ιδιαίτερα έντονη περίοδος κατά την οποία ενδέχεται να επανέλθουν κάποιοι περιορισμοί που σχετίζονται με τον COVID και εντάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν μέχρι και φυσικές καταστροφές, ειδικά την περίοδο που θα έχουμε ταυτόχρονα Ερμή/Άρη ανάδρομους και Εκλείψεις μεταξύ 10/22 – 01/23. Παραμείνετε υπομονετικοί, ευέλικτοι, με αυτοέλεγχο και κυρίως ανοιχτοί στις αλλαγές. 


Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει κυρίως την σταθερότητα που έχετε σε συναισθηματικά ή/και υλικά ζητήματα. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 η εσωτερική σας ανάγκη να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να νιώθετε ασφαλής θα μονοπωλεί στις σκέψεις σας. Η παρορμητική σας τάση θα είναι παρούσα αλλά δεν θα λειτουργήσει υποστηρικτικά αν την αφήσετε να πάρει τα ηνία. Αυτό που σας ζητείται είναι να δείτε τα πράγματα απόλυτα αντικειμενικά και ρεαλιστικά ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.        


Για τους Ταύρους, πολύ σημαντική περίοδος για εσάς με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας μέχρι μέσα Ιανουαρίου ‘ 23 δίνοντάς σας ευκαιρίες να συνειδητοποιήσετε σημαντικά πράγματα για εσάς και την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Θα σας φέρει ιδέες σχετικά με την προβολή των ικανοτήτων σας στον κόσμο γύρω σας και μέσα από αλλαγές που θα κάνετε να αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Δώστε χώρο στις εμπνεύσεις σας ωστόσο θα πρέπει να είναι γειωμένες και συμβατές στο εδώ και τώρα για να μπορούν να φέρουν αναγνώριση και οικονομικές απολαβές.


Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις και κυρίως επιθυμίες φέρνει στο προσκήνιο η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23. Τα γεγονότα θα συμβούν είτε το επιδιώκετε είτε όχι ωστόσο προσπαθήστε να είστε σε επαφή με τις εσωτερικές σας ανάγκες ώστε μέσω της προσωπικής αντανάκλασης να έρθουν συνειδητά οι αλλαγές και να συμμετέχετε ενεργά σε αυτές. Εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθησή σας.


Για τους Καρκίνους, σε κοινωνικά κυρίως ζητήματα θα εστιάσει την ενέργειά του ο Ουρανός ανάδρομος μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 φέρνοντάς σας σε καλύτερη επαφή με τον πραγματικό ρόλο που μπορείτε να έχετε ως μέλος της κοινωνίας, της ομάδας, του στενού σας κύκλου. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας και άλλοι αποχωρούν ώστε να ελευθερωθεί χώρος και ενέργεια για οτιδήποτε νέο. Να είστε έτοιμη/ος και ανοιχτή/ός στις αλλαγές και σε επαφή πάντα με τους φόβους και τις ανασφάλειές σας ώστε να γίνουν όλα με συνειδητό από μέρους σας τρόπο.   


Για τους Λέοντες, στην προσωπική σας εξέλιξη, τους στόχους και την καριέρα σας εστιάζει την ενέργειά του ο Ουρανός ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 με κέντρο εσάς. Προσωπικοί στόχοι έρχονται στο προσκήνιο και εσείς θα πρέπει με ιδιαίτερη ευελιξία να τους δείτε από όλες τις πτυχές και να μπείτε αν χρειαστεί στην διαδικασία να κάνετε αλλαγές είτε μικρές είτε μεγαλύτερες. Ότι γίνεται, γίνεται για εσάς και την προσωπική σας ελευθερία και αυτονομία. Αυτό θα πρέπει να σας είναι συνειδητό ώστε να μπορέσετε να είστε σε επαφή με τις βαθύτερές σας πραγματικές και αντικειμενικές ανάγκες ώστε να υπάρξει εξέλιξη.


Για τους Παρθένους, η ανάγκη να σμιλεύσετε τις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώσετε ελεύθερη/ος και αυτόνομη/ος θα είναι το κύριο μότο του Ουρανού ανάδρομου μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 και θα μπορέσετε να το πετύχετε αρκεί να το βάλετε στόχο. Είναι σημαντικό να είστε μέσα στα γεγονότα και να συμμετέχετε ενεργά στις καταστάσεις ακόμη και αν οι αλλαγές θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Δείτε την δυναμική σας και μην φοβηθείτε να ανοίξετε τα φτερά σας διευρύνοντας τους ορίζοντές σας.   


Για τους Ζυγούς, ιδιαίτερα ευεργετική η θέση του ανάδρομου Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 αν είστε από τους ανθρώπους που χρειάζεστε ένα σπρώξιμο για να προχωρήσετε το επόμενο βήμα. Επίσης, λειτουργεί ιδιαίτερα λυτρωτικά αν είστε διατεθειμένη/ος να αφήσετε οτιδήποτε δεν είναι λειτουργικό και να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας με οποιοδήποτε κόστος. Αυτή η ενέργεια του Ουρανού μπορεί να είναι δυνατή αλλά μπορεί να εκγλυφθεί ως καταστροφή. Αυτό συμβαίνει μόνο στην περίπτωση που κάποιος αφήνει τον φόβο να τον καταβάλει και δίνει έδαφος στους άλλους να τον χειραγωγούν. Τότε, ο Ουρανός, ναι, μπορεί να δράσει με απόλυτο τρόπο, ωστόσο το κάνει μόνο για να βοηθήσει το άτομο να αυτονομηθεί και να ζήσει την δική του ζωή. Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως η ενέργεια του Ουρανού είναι η δική σας ενέργεια η οποία καθρεφτίζεται και έρχεται πάλι σε εσάς, μέσω εξωτερικών γεγονότων.


Για τους Σκορπιούς, ο Ουρανός βρίσκεται απέναντί σας στον Ταύρο, οπότε η ανάδρομή του πορεία έως μέσα Ιανουαρίου ’23 θα επηρεάσει κυρίως τις σχέσεις με το περιβάλλον σας είτε σε προσωπικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο. Η σταθερότητά σας ταιριάζει με τις ιδιότητες του Ταύρου, ωστόσο ο Ουρανός ταυτόχρονα ζητά την απόλυτη ελευθερία και αυτονομία. Αν είστε από τους ανθρώπους που σέβεστε τις ιδιαιτερότητες του άλλου την ίδια στιγμή που λειτουργείτε αληθινά και δίκαια θα έρθουν γεγονότα ανταμείβοντάς σας για την συνειδητότητα την οποία ζείτε. Αν για κάποιον λόγο έχετε αφήσει άλλους ανθρώπους να σας εκμεταλλευτούν ο Ουρανός θα δράσει με τέτοιο τρόπο ώστε να σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από δεσμά και υποχρεώσεις οι οποίες δεν σας αναλογούν.


Για τους Τοξότες, στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία θα εστιάσει την δυναμική του ο Ουρανός κατά την ανάδρομή του πορεία μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 φέρνοντας ευκαιρίες για να βγείτε από την όποια ρουτίνα και να γίνετε περισσότερο αυτόνομη/ος. Τις αλλαγές μπορεί να τις βιώνετε κατά κάποιον τρόπο ξαφνικές, ωστόσο αν το σκεφτείτε, θα δείτε πως η εσωτερική σας ανάγκη ωθεί τις εξωτερικές καταστάσεις να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να γίνει η καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα.


Για τους Αιγόκερους, ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός μιας και σας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με νέα πράγματα τα οποία σας αναγεννούν με κάποιον τρόπο. Τώρα, με την ανάδρομή του πορεία, μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 μπορείτε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία και ελευθερία κινήσεων. Καλό θα είναι να είστε μέρος αυτών των αλλαγών και αυτό θα γίνει μόνο αν είστε συνειδητή/ος προς αυτή την κατεύθυνση και σε πλήρη επαφή με αυτό που πραγματικά ζητάτε να έχετε στη ζωή σας, ακόμη και αν χρειαστεί να αφήσετε κάτι πίσω.


Για τους Υδροχόους, οτιδήποτε δεν έχει δυνατότητα εξέλιξης εκ φύσεως είστε από τους ανθρώπους που το αναγνωρίζετε και μπορείτε να το αφήσετε στην άκρη. Αυτό θα κάνει ο Ουρανός ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 με κέντρο εσάς, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνετε απαραίτητες αλλαγές προς αυτή την κατεύθυνση. Η ανανέωση δεν θα είναι πια μια αίσθηση αλλά μια πραγματικότητα η οποία θα λάβει χώρα μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα ερχόμενη/ος πιο κοντά με την αλήθεια που πρεσβεύετε.


Για τους Ιχθύες, ο ανάδρομος Ουρανός μέχρι μέσα Ιανουαρίου ‘23 θα λειτουργήσει ενεργειακά κυρίως σε τομείς που συνδέεστε με το άμεσο περιβάλλον σας. Αν σκέφτεστε μία μετακόμιση θα μπορούσατε να αρχίσετε να την οργανώνετε ωστόσο καλό θα είναι να την πραγματοποιήσετε μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου. Οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε σε πλαίσιο επικοινωνιακό αυτή θα είναι η καταλληλότερη περίοδος μιας και θα μπορέσετε ακόμη και εν μέσω αλλαγών να νιώσετε περισσότερο ελεύθερη/ος και με μεγαλύτερη αυτονομία. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας.



Πηγή: astroguide.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html