Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Κατηγορία Ζώδια στις   6:10 π.μ.  |  Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022




Ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου αλλάζει ο τρόπος της επικοινωνίας μας και ευνοούνται τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.


ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία στις σχέσεις σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Έως τις 29 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας την ανάγκη σας, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες συμφωνίες, καλό είναι να γίνουν έως τις 9/9.


ΤΑΥΡΟΣ

Η εργασία σας θα αποκτήσει δύναμη και οι αλλαγές αυτή την περίοδο σας ταιριάζουν, εφόσον μέσα από αυτές θα γίνετε πιο παραγωγικοί. Επίσης, η προσωπική σας ζωή, μπορεί να γίνει ενεργή, μέσα στον χώρο που εργάζεστε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο φιλικό με το δικό σας ζώδιο του Ζυγού, θα βρεθεί ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας. Η προσωπική σας ζωή θα αποκτήσει δύναμη μέσα από την κατανόηση. Θα σκεφτείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ή να βάλετε μία σειρά στην καθημερινότητα σας με το έτερον ήμισυ.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στο τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σας, όπου θα σας απασχολήσει η οικογένεια και το σπίτι σας. Αν στα σχέδια σας είναι να μετακομίσετε, ή να αγοράσετε και να πωλήσετε ένα ακίνητο, τώρα είναι η πιο καλή στιγμή, με εξαίρεση από 9/9 έως 1/10.


ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στον τομέα που θα σας κάνει αρκετά δραστήριους. Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες και σπουδές, θα είναι στο καθημερινό σας πρόγραμμα, έως τις 29 Οκτωβρίου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, περνά στον τομέα των οικονομικών σας, όπου η παραμονή του θα είναι έως τις 29/10. Αυτό το διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τα εισοδήματα σας, ενώ μπορεί να αποκτήσετε νέες πηγές, που θα αντλήσετε χρήματα.


ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής από σήμερα θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, έως τις 29/10. Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να φροντίσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, να ισορροπήσετε μέσα από τις συναισθηματικές σας επιλογές και να είστε περισσότερο [ανοικτοί] σε συζητήσεις και συμφωνίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η περίοδος των αναθεωρήσεων έχει έρθει και είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε κάθε θέμα σας. Η θέση του Ερμή στον δωδέκατο ηλιακό σας τομέα, θα είναι ένα σημείο αναφοράς, για να κάνετε τον απολογισμό σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στον τομέα των στόχων σας, του φιλικού σας περιβάλλοντος, αλλά και των συναισθηματικών σας αναγκών. Καινούριες γνωριμίες θα έρθουν αυτή την περίοδο στην ζωή σας, ακυρώνοντας ίσως κάποια πρόσωπα που σας είχαν πικράνει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν έντονα, ενώ θα δείτε τις προσπάθειες σας να αναγνωρίζονται έως το τέλος του Οκτωβρίου. Μεγάλο ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη θα παίξουν οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από σήμερα και μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, θα σας δημιουργήσει μία προστασία, σε ότι αφορά την επικοινωνία σας, τα ταξίδια, τις σπουδές, αλλά και κάθε νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, είναι κατάλληλη για να φροντίσετε τα οικονομικά σας και να βάλετε μία σειρά σε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Ίσως να θελήσετε να συζητήσετε με έμπιστο πρόσωπο, κάποια θέματα που σας έχουν στεναχωρήσει.


Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html