Τα Ζώδια της Τρίτης 23.08.2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Τα Ζώδια της Τρίτης 23.08.2022

Κατηγορία Ζώδια στις   6:30 π.μ.  |  Τρίτη 23 Αυγούστου 2022




Ταύρε, να θυμάσαι ότι είναι άλλο να σκέφτεσαι και να αναλύεις τα συναισθήματα σου και άλλο να τα βιώνεις.


Τα Ζώδια της Τρίτης 23.08.2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.


Κριός

Υπάρχουν φορές, που από μια φαινομενικά ασήμαντη κουβέντα που κάνεις, μπορείς να ξεδιαλύνεις απορίες που «σέρνονται» εδώ καιρό. Ίσως αυτό γίνει σήμερα.


Ταύρος

Να θυμάσαι ότι είναι άλλο να σκέφτεσαι και να αναλύεις τα συναισθήματα σου και άλλο να τα βιώνεις, επομένως don’t rush to assumptions.


Δίδυμοι

Όσο πιο ακριβής και λακωνικός είσαι σχετικά με αυτά που αξιώνεις από τα προσωπικά ή τα οικογενειακά σου, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να γλυτώσεις την απογοήτευση.


Καρκίνος

Not bad η Τρίτη για να ασχοληθείς με τα θέματα των οικονομικών σου, τακτοποιώντας λογαριασμούς ή άλλες εκκρεμότητες πριν το τέλος του μήνα.


Λέων

Η  υποστήριξη που προσφέρει ο σύντροφος, ένας συνεργάτης, ένας φίλος κ.λπ είναι φυσικά ευπρόσδεκτη, μη στηρίζεσαι όμως μόνο εκεί για κανένα λόγο, αναφορικά με τα πλάνα σου.


Παρθένος

Χρόνια Πολλά! Με τον Ήλιο να εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο σου τα γενέθλια σου ξεκινούν για φέτος. Η αυτοπεποίθηση αλλά και η διάθεση σου να βγεις «μπροστά» κοινωνικά αυξάνονται, οδηγώντας σε ενδιαφέρουσες, αν μη τι άλλο, επιλογές.


Ζυγός

Η αβεβαιότητα για το που ακριβώς πάνε τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή παραμένει, ασχέτως των φαινομένων ή και των «διαβεβαιώσεων» από τα συμβαλλόμενα πρόσωπα. Χμμ


Σκορπιός

Εκτός από το να συμφωνείς με το ταίρι και τους συνεργάτες σου για όσα θέλετε να γίνουν, είναι σημαντικό να τσεκάρεις πρώτα ότι όντως μπορούν να γίνουν.


Τοξότης

Αν πάρεις τη μέρα πιο χαλαρά και «je m’ en fous», ίσως όσα σε ενοχλούν στο σύντροφο, τις παρέες και τα οικογενειακά πάψουν να σε επηρεάζουν τόσο πολύ.


Αιγόκερως

Το να είσαι απλά ο εαυτός σου και όχι κάποιο κακό «κακέκτυπο» αυτού θα βοηθούσε πολύ περισσότερο απ’ ότι νομίζεις τα πράγματα στα αισθηματικά σου. Try it.


Υδροχόος

Πάρε γραμμή από τους συνεργάτες, το ταίρι ή τους φίλους σου και ξαναγράψε το σημερινό προγραμματάκι για να μην ταλαιπωρηθείς, αλλά και για να χαρείς περισσότερο.


Ιχθύες

Βγες λίγο από τη ρουτίνα της σχέσης σου και δες τα πράγματα από μια φρέσκια οπτική, εστιάζοντας λιγάκι και στα δικά σου ενδεχομένως λάθη. Facts.


Πηγή: athensvoice.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html