Παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και «ξάφρισε» 20 χιλ. ευρώ από ηλικιωμένη – Δύο συλλήψεις « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και «ξάφρισε» 20 χιλ. ευρώ από ηλικιωμένη – Δύο συλλήψεις

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   7:44 π.μ.  |  Σάββατο 6 Αυγούστου 2022




Θύμα εξαπάτησης έπεσε ηλικιωμένη στα Τρίκαλα όπου ένας άνδρας προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ μπήκε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και «σήκωσε» 20.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Πύλης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Τρικάλων, δύο (ημεδαποί) άνδρες, κατηγορούμενοι για απάτη.


Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης στην προαναφερόμενη περιοχή, όπου ο ένας από τους δύο, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ, εισήλθε στην οικία της και με το πρόσχημα βραχυκυκλώματος και εκδήλωσης πυρκαγιάς, την έπεισε να τοποθετήσει τα χρήματά της σε τραπέζι έξω από την οικία, αρπάζοντας το ποσό των 20.000 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο όχημα όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν.


Ακολούθως, οι αστυνομικοί εντόπισαν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, να προσεγγίζει σταθμευμένο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο, όπως είχε προκύψει, εμπλεκόταν στην εν λόγω υπόθεση.


Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, οι επιβαίνοντες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, όπου ο ένας δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.


Επιπλέον, στην κατοχή των δραστών και στο εμπλεκόμενο στην υπόθεση όχημα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -920- ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν ομοίως στην ηλικιωμένη.


Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο προαναφερόμενα οχήματα.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html