Σκότωσαν με ρόπαλα νεαρό Πακιστανό για ένα κινητό και 200 ευρώ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Σκότωσαν με ρόπαλα νεαρό Πακιστανό για ένα κινητό και 200 ευρώ!

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   1:19 π.μ.  |  Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022




Φονική ληστεία με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς.

Τα θύματα είναι όλα από το Πακιστάν, ενώ η αστυνομία του Κιλκίς συνέλαβε τρεις άνδρες από το Αφγανιστάν κι έναν από τη Συρία (αντιστοίχως 20, 23, 36 και 18 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται στον εισαγγελέα πρωτοδικών.


Σύμφωνα με την αστυνομία, τετραμελής ομάδα Πακιστανών που κινούνταν με τα πόδια στην περιοχή του Μικρόκαστρου δέχθηκε επίθεση με ξύλινα ρόπαλα από ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων.


Αφού έκλεψαν 200 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο, οι δράστες εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τα θύματά τους αιμόφυρτα στο σημείο.


Οι νεαροί Πακιστανοί διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς όπου ένας εξ αυτών – ηλικίας 23 ετών – υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ άλλοι δύο νοσηλεύονται με τραύματα, εκτός κινδύνου. Αστυνομικοί του Τμήματος Παιονίας ξεκίνησαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των τεσσάρων αλλοδαπών. Κατά πληροφορίες, αναγνωρίστηκαν από τα θύματα, ενώ από το σημείο της επίθεσης κατασχέθηκαν έντεκα αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα.


Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, το κίνητρο των δραστών φαίνεται να ήταν η ληστεία. Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι παθόντες κινούνταν στην περιοχή, αναζητώντας τρόπους να φύγουν από την Ελλάδα μέσω των βόρειων συνόρων.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html