«Πάλευα» με τους ληστές και ο κόσμος απλώς κοιτούσε, λέει ο βενζινοπώλης που έχασε 19.000 ευρώ (Βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

«Πάλευα» με τους ληστές και ο κόσμος απλώς κοιτούσε, λέει ο βενζινοπώλης που έχασε 19.000 ευρώ (Βίντεο)

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   8:05 π.μ.  |  Τρίτη 2 Αυγούστου 2022


Σοκαριστική είναι η περιγραφή που του 63χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου  υγρών καυσίμων που έπεσε θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι έξω από το κατάστημα τράπεζας στη Βέροια. Οι δράστες κατάφεραν να του αρπάξουν το ποσό των 19.000 ευρώ και να εξαφανιστούν.

Όπως λέει ο ίδιος στη verianet.gr, στην αρχή του επιτέθηκε ένα άτομο, που αρχικά τον γρονθοκόπησε με σκοπό να του κλέψει την τσάντα με τα χρήματα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και έτσι βγήκε από το αυτοκίνητο ένας δεύτερος κακοποιός, για να «τελειώσει» τη δουλειά.


Ακολούθησε πάλη για μερικά λεπτά, καθώς οι δράστες αδυνατούσαν να του αποσπάσουν την τσάντα, που περιείχε το ιλιγγιώδες ποσό.  Στο τέλος, μάλιστα, δεν δίστασαν να τον σύρουν για αρκετά μέτρα με το αυτοκίνητο, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν μαζί με τα χρήματα.


Όπως αναφέρει ο 63χρονος άνδρας που δέχθηκε την επίθεση, η «μάχη» έγινε στο κέντρο της πόλης και μάλιστα υπό τα βλέμματα παρισταμένων αλλά και διερχομένων, κανένας από τους οποίους όμως δεν έκανε κάτι για να τον βοηθήσει, αλλά παρακολουθούσαν σαστισμένοι το περιστατικό, πολλοί ακόμη και μέσα από τα αυτοκίνητά τους.


Ο 63χρονος δέχθηκε άγρια χτυπήματα από τους ληστές και υπέστη εκδορές στα χέρια και τα πόδια, ενώ οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.




Πηγή: protothema.gr 



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html