Τραγωδία στα Σπάτα: Τα δύο σενάρια – Προσπαθούσε να βγάλει selfie ή μιλούσε στο τηλέφωνο « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η «ανατριχιαστική» εμφάνιση της μητέρας του γαμπρού στον γάμο εξόργισε τους χρήστες του TikTok

«Δεν θα έπρεπε να της επιτραπεί να έρθει στον γάμο μου, μητέρα ή μη. Δεν είναι η μέρα τους, είναι η δική τους». Η μητέρα του γαμπρού έκανε μ...

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Τραγωδία στα Σπάτα: Τα δύο σενάρια – Προσπαθούσε να βγάλει selfie ή μιλούσε στο τηλέφωνο

Κατηγορία Αττική στις   3:32 μ.μ.  |  Τρίτη 26 Ιουλίου 2022
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το δυστύχημα με το ελικόπτερο που στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο Jack Fenton σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα.


Ο νεαρός Jack κατέβηκε από το ελικόπτερο, μόλις αυτό έφτασε στα Σπάτα και κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος του όταν διαμελίστηκε από το έλικα που βρισκόταν ακόμα σε λειτουργία.Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 21χρονος είτε μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του και αφαιρέθηκε περπατώντας, είτε προσπάθησε να βγάλει μια selfie…
Κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο νεαρός Jack κατέβηκε από το ελικόπτερο πριν σταματήσει να γυρίζει ο έλικας. Ένα ακόμα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι ο 21χρονος να μην άκουσε τον πιλότο εξαιτίας του θορύβου και να βγήκε από λάθος έξοδο.Σημειώνεται πως ο Jack Fenton επέστρεφε με φίλους του από διακοπές στην Μύκονο. Μάλιστα, σε άλλο ελικόπτερο που ακολουθούσε βρίσκονταν οι γονείς του.Ο Jack Fenton ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας της Βρετανίας και γιος του Miguel Fenton, εκπροσώπου ενός μεγάλου πάρκου κοντά στο Κεντ της Αγγλίας.
Ο 21χρονος Jack Fenton θα συναντούσε στο ελικοδρόμιο τους γονείς του για να επιβιβαστούν στη συνέχεια σε ιδιωτικό jet από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Για το θάνατο του 21χρονου συνελήφθη ο πιλότος του ελικοπτέρου καθώς και δύο τεχνικοί της εταιρείας.Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, οι έλικες κάνουν περίπου 2 λεπτά να σταματήσουν από την ώρα που θα σβήσει ο κινητήρας.
Πληροφορίες newsit.gr

Πηγή: agrinionews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html