Power pass: Τι ώρα θα φανούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Power pass: Τι ώρα θα φανούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Κατηγορία Πληρωμές στις   4:34 μ.μ.  |  Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022




Από ώρα σε ώρα ξεκινούν οι πληρωμές για το power pass, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Δεκάδες ερωτήματα φτάνουν στα social media του Dnews για το τι ώρα θα πιστωθούν τα χρήματα για το power pass. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Dnews, μετά το μεσημέρι, προς το απόγευμα θα ξεκινήσει η πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων.


Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξει καμία εμπλοκή της τελευταίας στιγμής, η διαδικασία θα ξεκινήσει το μεσημέρι προς το απόγευμα και αναλόγως την τράπεζα θα καθοριστεί και το πόσο νωρίς το απόγευμα ή αργά θα φανούν τα χρήματα στους λογαριασμούς. 


Πρόθεση του υπουργείου είναι η πληρωμή του power pass να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αργά το βράδυ. Υπολογίζεται πάντως, ότι οι πρώτες πιστώσεις θα ξεκινήσουν, και ανάλογα την τράπεζα, μετά τις 17:00 το απόγευμα. 


Νέο power pass για τον Ιούνιο

Σχεδόν, 3 εκατ. αιτήσεις έχουν υποβληθεί στο gov.gr για το power pass και ύστερα από εκκαθάριση, οι πληρωμές αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα. 


Όσοι λοιπόν δεν πληρωθούν σήμερα δεν χρειάζεται να αγχωθούν, ούτε να κάνουν κάτι καθώς για τα υπόλοιπα φυσικά πρόσωπα συνεχίζεται ο έλεγχος των στοιχείων και όσα εξ αυτών είναι δικαιούχοι αναμένεται να πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την έκδοση των σχετικών ενημερωτικών εκκαθαριστικών.


Όπως και να έχει, πάντως, ο δικαιούχος θα ενημερωθεί για την εξέλιξη της αίτησής του στο email που έχει δηλώσει. Εάν δεν επιθυμεί να περιμένει, μπορεί να εισέρχεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, με τους προσωπικούς του κωδικούς Taxisnet και να βλέπει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html