Μύκονος: Η Αθηνά Οικονομάκου πιο εντυπωσιακή από ποτέ – Η νύχτα που «παρέσυρε» τους paparazzi « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Μύκονος: Η Αθηνά Οικονομάκου πιο εντυπωσιακή από ποτέ – Η νύχτα που «παρέσυρε» τους paparazzi

Κατηγορία Μύκονος στις   12:05 μ.μ.  |  Σάββατο 16 Ιουλίου 2022


Η Αθηνά Οικονομάκου μαγνητίζει τα βλέμματα στις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Μύκονος δεν είναι απλά το αγαπημένο της νησί, αλλά αυτό που δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά…


Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε στα Ματογιάννια και οι paparazzi άρχισαν να την ακολουθούν. Μάλιστα για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο πλάνο «παρασύρθηκαν» και μπήκαν μαζί της, στο κατάστημα που επέλεξε για να διασκεδάσει. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, κλέβει την παράσταση με κάθε της εμφάνιση.



Η Αθηνά Οικονομάκου αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στην Μύκονο, στο ξενοδοχείο του συζύγου της, το Kivotos. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το λαμπερό ζευγάρι σε βραδυνή έξοδό του στο περουβιανό εστιατόριο Coya στην Χώρα.


Η ηθοποιός και πλέον επιχειρηματίας, καθώς λανσάρει δύο δικά της brand, ένα με κοσμήματα που λέγεται All Over και ένα με ρούχα σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη που λέγεται Project Soma, έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα.


Η Αθηνά Οικονομάκου που την φετινή σεζόν τηλεοπτικά συμμετείχε στο πρωτότυπο show The Masked Singer, μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς παρά τις δύο εγκυμοσύνες διαθέτει καταπληκτικό σώμα, γυμνασμένο και καλλίγραμμο σαν να μην έχει γεννήσει ποτέ!



Πηγή: newsit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html