Τραγωδία στα Σπάτα: «Ο Jack Fenton ξέχασε το κινητό του και γύρισε να το πάρει», γράφει η Daily Mail « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Τραγωδία στα Σπάτα: «Ο Jack Fenton ξέχασε το κινητό του και γύρισε να το πάρει», γράφει η Daily Mail

Κατηγορία Αττική στις   4:51 μ.μ.  |  Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022




Ένα νέο σενάριο για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (25.07.2022) σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα δημοσιεύει η Daily Mail. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. ο 22χρονος Jack Fenton γύρισε στο ελικόπτερο για να πάρει το κινητό του.


Αναπάντητα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο του 22χρονου Jack Fenton, ο οποίος διαμελίστηκε από τον πίσω έλικα του ελικοπτέρου που μετέφερε τον ίδιο και την παρέα του από τη Μύκονο στα Σπάτα για να επιβιβαστούν σε ιδιωτικό τζετ και να γυρίσουν στη Βρετανία.



Η Daily Mail δημοσιεύει ένα νέο σενάριο: πως ο 22χρονος Βρετανός κατέβηκε με ασφάλεια από το ελικόπτερο αρχικά αλλά μετά συνειδητοποίησε ότι ξέχασε το κινητό του, γύρισε για να το πάρει και δεν πρόσεξε, με μοιραίο αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ο έλικας και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.


Μάλιστα, επικαλείται εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος φέρεται να είπε στη MailOnline: «Η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά μια από τις βασικές πτυχές που εξετάζουμε είναι πως ο Jack να ξέχασε το κινητό του στο ελικόπτερο και γι’ αυτό ξαφνικά επέστρεψε σε αυτό, για να το πάρει. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία των καταθέσεων, αλλά κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με εάν κινητό στα χέρια του, λίγες στιγμές πριν σκοτωθεί. Όταν ολοκληρώσουμε την έρευνά μας, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες».


Παράλληλα, σύμφωνα με την Daily Mail ο Ιωάννης Κονδύλης, επικεφαλής της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, δήλωσε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι «από τις μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο νεαρός ήθελε να βγάλει selfie, βρέθηκε ωστόσο στην πίσω πλευρά του ελικοπτέρου. Οι αναφορές λένε ότι ο 22χρονος κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και το είχε στο αυτί του, αλλά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν μιλούσε ή απλά επέστρεφε στους φίλους του».


Η «Superior Air» απαντά στις καταγγελίες του φίλου του Τζακ που διαμελίστηκε από τον έλικα ελικοπτέρου της


Η οικογένεια του Jack Fenton αρνείται ότι ο 22χρονος μπορεί να επιχείρησε να βγάλει selfie μόλις κατέβηκε από το ελικόπτερο και κατηγορεί την εταιρία πως φταίει για το δυστύχημα.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html