Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όλο και πιο αποκαλυπτική στο Instagram -Ενοχλημένοι οι θαυμαστές της για τις γυμνές πόζες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όλο και πιο αποκαλυπτική στο Instagram -Ενοχλημένοι οι θαυμαστές της για τις γυμνές πόζες

Κατηγορία Lifestyle στις   1:13 π.μ.  |  Κυριακή 24 Ιουλίου 2022


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γεμίζει το τελευταίο διάστημα τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες οι οποίες την εμφανίζουν σχεδόν γυμνή.


Η πρόσφατα παντρεμένη τραγουδίστρια ανεβάζει συνεχώς στα social media όλο και πιο προκλητικές φωτογραφίες, γεγονός που φαίνεται να μην αρέσει σε πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτρέπουν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς με καλό τρόπο να βάλει ένα «φρένο» σε όλο αυτό.


Μεγάλος αριθμός από τους ακολούθους της στο Instagram εμφανίζονται απογοητευμένοι από το θέαμα που αντικρίζουν στις οθόνες τους, ενώ δεν λείπουν και αυτοί που κάνουν tag το όνομα του συζύγου της, Σαμ Ασγκάρι, στον οποίο προτείνουν να την πάει σε έναν ειδικό ώστε να τη βοηθήσει.


Εκτός από τις φωτογραφίες, υπάρχει και ένα βίντεο, το οποίο επίσης δεν φαίνεται να έκανε θετικό «γκελ» στους διαδικτυακούς φίλους της 40χρονης ποπ σταρ.



Τα σχόλια των θαυμαστών της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ενδικτικά:

«Λυπάμαι πολύ για σας. Παιδιά σταματήστε να την ενθαρρύνετε παρακαλώ! Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται βοήθεια», γράφει ένας χρήστης.


«Είσαι τόσο ταλαντούχα γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;», διερωτάται ένας άλλος.


«Δεν θα έπρεπε να περνάς χρόνο με τον άνδρα σου; Τι σου συμβαίνει. Σαμ πρέπει να την πας σε ψυχίατρο», σημειώνει κάποιος άλλος.


Οι φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που δημιούργησαν αντιδράσεις:




Πηγή: iefimerida.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html