Fuel Pass 2: Πότε οι αιτήσεις για το επίδομα βενζίνης, ποιοι θα δουν διπλή επιδότηση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Fuel Pass 2: Πότε οι αιτήσεις για το επίδομα βενζίνης, ποιοι θα δουν διπλή επιδότηση

Κατηγορία Επιδόματα στις   2:50 μ.μ.  |  Κυριακή 17 Ιουλίου 2022


Η πλατφόρμα στο gov.gr για το Fuel Pass 2, θα ανοίξει τέλη Ιουλίου, και τα χρήματα αναμένεται να μπουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων αρχές Αυγούστου.

Σήμερα πιστώνονται τα ποσά για χιλιάδες δικαιούχους του Power Pass ενώ, σε λίγες ημέρες σειρά παίρνει και το Fuel Pass2 που θα δώσει χείρα βοηθείας σε εκατομμύρια νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τις ανατιμήσεις στα καύσιμα.


Συγκεκριμένα, στα τέλη Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το νέο επίδομα βενζίνης που θα φτάνει έως τα 100 ευρώ, με την καταβολή του να αναμένεται μέσα στις πρώτες μέρες του Αυγούστου στην μαζικη έξοδο δηλαδή των αδειούχων.


Η αίτηση γίνεται μέσα από την ειδική πλατφόρμα του gov.gr -Fuel Pass, και μέσα σε τρεις ημέρες θα φανούν και τα χρήματα. Όσοι επιλέξουν την άυλη κάρτα το πόσο θα είναι 100 ευρώ για τους κατοίκους των νησιών, ενώ στην υπόλοιποι Ελλάδα θα είναι 80 ευρώ.


Αναλυτικά τα ποσά τα συνολικά ποσά της επιδότησης για το επόμενο τρίμηνο διαμορφώνονται ανάλογα με την περιοχή της κύριας κατοικίας και το είδος του οχήματος ως εξής:

Στα 80 ευρώ για κάτοχο αυτοκινήτου με κύρια κατοικία σε ηπειρωτική περιοχή με τη χρήση ψηφιακή κάρτας και 65 ευρώ χωρίς κάρτα, με πίστωση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό, έναντι 40 που ίσχυε στην προηγούμενη επιδότηση χωρίς κάρτα και 45 ευρώ που ίσχυε με κάρτα.

Στα 100 ευρώ για κάτοχο αυτοκινήτου με κύρια κατοικία σε νησιωτική χώρα με τη χρήση κάρτας και 85 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, έναντι 50 ευρώ που ίσχυε στην προηγούμενη επιδότηση χωρίς κάρτα και 55 ευρώ με κάρτα.

Στα 60 ευρώ για κάτοχο μοτοσικλέτας και κύρια κατοικία σε ηπειρωτική περιοχή με τη χρήση κάρτας και 45 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό, έναντι 30 ευρώ πριν χωρίς κάρτα και 35 ευρώ με κάρτα.

Στα 70 ευρώ για κάτοχο μοτοσικλέτας με κύρια κατοικία στα νησιά με κάρτα και 55 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό, έναντι 35 ευρώ πριν χωρίς κάρτα και 40 ευρώ με κάρτα.


Ποιοι θα δουν διπλή επιδότηση

Για όσους χρησιμοποιούν ντίζελ κίνησης η επιδότηση είναι διπλή καθώς εισπράττουν και το επίδομα καυσίμων και κερδίζουν την επιδότηση «στην αντλία» που μειώνει την τιμή του πετρελαίου κίνησης στα 12 λεπτά το λίτρο που μαζί με το ΦΠΑ φθάνει στα 15 λεπτά το λίτρο.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html