«Συμμορία» πιθήκων στην Ινδία πέταξε μωρό τεσσάρων μηνών από ταράτσα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

«Συμμορία» πιθήκων στην Ινδία πέταξε μωρό τεσσάρων μηνών από ταράτσα

Κατηγορία Διεθνή στις   7:59 π.μ.  |  Τρίτη 19 Ιουλίου 2022




Οι πίθηκοι πήδηξαν στη στέγη της οικογένειας την ώρα που ήταν αυτοί στη βεράντα με το μωράκι τους.


Ένα μωράκι τεσσάρων μηνών πέθανε στην Ινδία αφού πίθηκοι που το άρπαξαν, το πέταξαν από τη στέγη ενός τριώροφου σπιτιού στην περιοχή Bareilly!


Ο Nirdesh Upadhyay, κάτοικος του χωριού Dunka στο Bareilly είπε στο NDTV ότι αυτός και η σύζυγός του ήταν στη βεράντα τους με τον γιο τους, όταν μια αγέλη πιθήκων πήδηξε ξαφνικά στη στέγη τους.


Το ζευγάρι προσπάθησε να διώξει τους πιθήκους, αλλά δίχως επιτυχία. Ο 25χρονος πατέρας έτρεξε στις σκάλες με τον γιο του, αλλά τον έριξε κατά λάθος και εκείνη τη στιγμή οι πίθηκοι κατάφεραν και τον άρπαξαν.


Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γονείς, σήκωσαν το βρέφος και το πέταξαν από την ταράτσα, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του. Το IndiaTimes αναφέρει ότι οι πίθηκοι επιτέθηκαν επίσης στον πατέρα και σε άλλα μέλη της οικογένειας.


Ο Lalit Verma, επικεφαλής συντηρητής δασών του Bareilly, είπε ότι το περιστατικό αναφέρθηκε στο τμήμα δασών και ότι διεξάγουν έρευνα, σύμφωνα με το NDTV.


Σε κάποιες περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί, οι πίθηκοι, όσο χαριτωμένοι φαίνονται, αρκετές φορές αρπάζουν πράγματα από τους ανθρώπους και δαγκώνουν.



Πηγή: topontiki.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html