Ομόνοια: Είχε πάρει ναρκωτικά, νόμιζε ότι γύρισε η γλώσσα του μωρού – Η άλλη εκδοχή πίσω από την «απόπειρα πνιγμού» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ομόνοια: Είχε πάρει ναρκωτικά, νόμιζε ότι γύρισε η γλώσσα του μωρού – Η άλλη εκδοχή πίσω από την «απόπειρα πνιγμού»

Κατηγορία Αττική στις   5:23 μ.μ.  |  Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022




Η θλιβερή ιστορία μιας οικογένειας με τοξικοεξαρτημένους γονείς κρύβεται πίσω από το βίντεο που παρουσιάστηκε από τηλεοπτικό σταθμό και προβλήθηκε από όλα τα ΜΜΕ, και φαίνεται να παρουσιάζει έναν πατέρα να προσπαθεί να πνίξει το μωράκι του.


Το περιστατικό που αποτυπώθηκε σε οπτικό υλικό σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Η οικογένεια των Ρουμάνων Ρομά περπατούσαν στο δρόμο και υπήρχε ένας διαπληκτισμός μεταξύ του ζευγαριού. Ο 35χρονος πατέρας κρατούσε στα χέρια το βρέφος ενώ ακολουθούσε και το δεύτερο αγοράκι της οικογένειας.


Ξαφνικά ο 35χρονος σταματά και βάζει το δάκτυλό του στο στόμα του βρέφους. Οι περαστικοί θεωρούν πως προσπαθεί να το σκοτώσει και του επιτίθονται. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί τον προσαγάγουν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και ακολουθεί και η 34χρονη σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους. Την υπόθεση αναλαμβάνει το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας.



Οι αστυνομικοί αμέσως διαπιστώνουν πως ο 35χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ο ίδιος παραδέχεται πως είναι τοξικοεξαρτημένος, όμως σε ότι αφορά το βρέφος λέει κλαίγοντας στους αστυνομικούς πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί του και ότι το μωρό έβηξε έντονα, αυτός θεώρησε ότι πνίγεται και για αυτό το λόγο έβαλε το δάκτυλό του στο στόμα του παιδιού του, νομίζοντας πως «είχε γυρίσει η γλώσσα του». Και όλα αυτά μέσα στη ζάλη που του είχαν προκαλέσει οι ουσίες που νωρίτερα είχε χρησιμοποιήσει.


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ομονοίας οδήγησαν το πρωί τον 35χρονο στο Αυτόφωρο, όπου κατέθεσε και η σύζυγός του και ο ίδιος. Το Δικαστήριο τον αθώωσε από κάθε κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια συνεχίζει να διαμένει στην Αθήνα.


Πηγή: reader.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html