Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε βιτρίνα μετά από σφοδρή σύγκρουση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε βιτρίνα μετά από σφοδρή σύγκρουση

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   10:48 π.μ.  |  Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022




Τροχαίο μετά από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (27/07/2022), στη διασταύρωση Κανάρη και Παπαφλέσσα στη Λαμία. Μάλιστα, το ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα, «καρφώθηκε» στη βιτρίνα καταστήματος που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, χωρίς να βρίσκεται κάποιος μέσα.


Το τροχαίο συνέβη όταν ένα ασημί Corsa παραβίασε το STOP της οδού Κανάρη στην Λαμία κι εμβολίστηκε από το μπλε Renault, που κινούνταν κανονικά επί της Παπαφλέσσα.




Η σύγκρουση ήταν δυνατή και το πρώτο όχημα έχασε την πορεία του προσκρούοντας σε βιτρίνα καταστήματος. 



Για καλή του τύχη, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν βρισκόταν μέσα σε αυτό, και κανένας περαστικός δεν διέσχιζε την στιγμή εκείνη το πεζοδρόμιο.



Ο οδηγός του Corsa τραυματίστηκε και παρέμεινε στη θέση του μέχρι να έρθουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, ενώ την βοήθειά τους προσέφεραν δύο νοσηλεύτριες από γειτονικά σπίτια που έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο οδηγό περιμένοντας μαζί του το ΕΚΑΒ.




Όπως τόνισαν περίοικοι στο LamiaReport πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνη διασταύρωση, με πολλούς οδηγούς να μην βλέπουν το STOP και να γίνονται συχνά ατυχήματα. Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε η Τροχαία Λαμίας.


Πηγή: newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html