Έσπασε την καραντίνα και πήγε να πουλήσει καλαμπόκια: Τον τσάκωσαν και την «πλήρωσε» με τσουχτερό πρόστιμο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Έσπασε την καραντίνα και πήγε να πουλήσει καλαμπόκια: Τον τσάκωσαν και την «πλήρωσε» με τσουχτερό πρόστιμο

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   3:22 μ.μ.  |  Σάββατο 30 Ιουλίου 2022




Στη σύλληψη ενός 62χρονου Λαρισαίου - ο οποίος έσπασε την καραντίνα παρότι επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού - προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Αγιάς, σε μια από τις ομολογουμένως σπάνιες πλέον συλλήψεις για παραβίαση περιοριστικών μέτρων.


Ο 62χρovos συνελήφθη αφού – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – όχι μόνο έσπασε την καραντίνα, αλλά βρέθηκε να εργάζεται κιόλας και ειδικότερα να πουλά... ψημένα καλαμπόκια στα παράλια του Αγιόκαμπου.


Έπειτα λοιπόν από καταγγελία, αστυνομικοί του AT Αγιάς στις 22:30 το βράδυ της περασμένα Τετάρτης εντόπισαν τον 62χρονο στην παραλιακή οδό του Αγιοκάμπου να εργάζεται ως πλανόδιος πωλητής καλαμποκιού, παρότι - όπως και ο ίδιος επιβεβαίωσε - λίγες ώρες νωρίτερα επιβεβαιώθηκε με τεστ πως είναι θετικός στον κορονοϊό.


Ο 62xρovos συνελήφθη και στη συνέχεια, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του με εντολή της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, αφέθηκε ελεύθερος αφού έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα.


Νωρίτερα και με βάση τα προβλεπόμενα από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, του βεβαιώθηκε «τσουχτερό» διοικητικό πρόστιμο, το οποίο ανέρχεται σε 5.000 ευρώ.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html