Συντάξεις Αυγούστου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, Δημόσιο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Συντάξεις Αυγούστου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, Δημόσιο

Κατηγορία Συνταξιούχοι στις   7:00 π.μ.  |  Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022




Την Τρίτη 26 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι πληρωμές για τις συντάξεις Αυγούστου ενώ αναμένεται μέχρι και την Πέμπτη 28 Ιουλίου να έχει γίνει η πληρωμή σε όλους τους συνταξιούχους για όλα τα ταμεία. Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα.


Την Τρίτη 26 Ιουλίου ξεκινάνε οι πληρωμές για τις συντάξεις Αυγούστου από τον ΕΦΚΑ.


Στα πλαίσια της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων ο ΕΦΚΑ αναμένεται να ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

  • Στις 26 Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 27 Ιουλίου 2022, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 28 Ιουλίου 2022 ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.


Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html