Έπεσαν στον Ινδικό Ωκεανό τα συντρίμμια του κινέζικου πυραύλου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Έπεσαν στον Ινδικό Ωκεανό τα συντρίμμια του κινέζικου πυραύλου

Κατηγορία Διεθνή στις   11:40 μ.μ.  |  Σάββατο 30 Ιουλίου 2022




Στον Ινδικό Ωκεανό έπεσαν τελικά τα συντρίμμια του κινεζικού πυραύλου βρισκόταν σε ανεξέλεγκτη κάθοδο προς την ατμόσφαιρα της Γης αναφέρει η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία σημαίνοντας λήξη του συναγερμού.


Πρόκειται για τον πύραυλο Long March 5B βάρους 23 τόνων που μετέφερε την εργαστηριακή μονάδα Wentian, απογειώθηκε από το νησί Χαϊνάν στις 2:22 μ.μ. τοπική ώρα, την Κυριακή 24 Ιουλίου, και η μονάδα προσδέθηκε με επιτυχία στο τροχιακό φυλάκιο της Κίνας.


Να σημειωθεί ότι το γεγονός ότι ο κινεζικός πύραυλος προσγειώθηκε στην Γη θεωρείται κάτι το φυσιολογικό, καθώς ο στόχος δεν ήταν  να ταξιδέψει στο διάστημα, αλλά να δώσει ώθηση στο διαστημόπλοιο που μεταφέρει, ώστε αυτό να μπορέσει να βγει από την ατμόσφαιρα.


 


Η κάθοδος του διαστημικού σκουπιδιού φαίνεται ότι καταγράφηκε από παρατηρητή στο Κουτσίνγκ της Μαλαισίας που νόμιζε ότι έβλεπε μετεωρίτη. 



Το γεγονός ότι ο πύραυλος πήρε ανεξέλεγκτη πορεία στάθηκε η αφορμή να κατηγορηθεί για άλλη μια φορά η Κίνα ότι δεν χειρίζεται σωστά τα διαστημικά της «σκουπίδια».



Πηγή:  newsit.gr  


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html