Έπεσαν στον Ινδικό Ωκεανό τα συντρίμμια του κινέζικου πυραύλου « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ασυγκράτητος ο Σπύρος Μαρτίκας: «Εξουσιάζεις το κορμί, δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα…»

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν χάνει ευκαιρία για να εκφράσει τον ερωτά του προς την Βρισηίδα Ανδριώτου. Μετά το τέλος του Survivor, οι δυο τους δηλώ...

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Έπεσαν στον Ινδικό Ωκεανό τα συντρίμμια του κινέζικου πυραύλου

Κατηγορία Διεθνή στις   11:40 μ.μ.  |  Σάββατο 30 Ιουλίου 2022
Στον Ινδικό Ωκεανό έπεσαν τελικά τα συντρίμμια του κινεζικού πυραύλου βρισκόταν σε ανεξέλεγκτη κάθοδο προς την ατμόσφαιρα της Γης αναφέρει η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία σημαίνοντας λήξη του συναγερμού.


Πρόκειται για τον πύραυλο Long March 5B βάρους 23 τόνων που μετέφερε την εργαστηριακή μονάδα Wentian, απογειώθηκε από το νησί Χαϊνάν στις 2:22 μ.μ. τοπική ώρα, την Κυριακή 24 Ιουλίου, και η μονάδα προσδέθηκε με επιτυχία στο τροχιακό φυλάκιο της Κίνας.


Να σημειωθεί ότι το γεγονός ότι ο κινεζικός πύραυλος προσγειώθηκε στην Γη θεωρείται κάτι το φυσιολογικό, καθώς ο στόχος δεν ήταν  να ταξιδέψει στο διάστημα, αλλά να δώσει ώθηση στο διαστημόπλοιο που μεταφέρει, ώστε αυτό να μπορέσει να βγει από την ατμόσφαιρα.


 


Η κάθοδος του διαστημικού σκουπιδιού φαίνεται ότι καταγράφηκε από παρατηρητή στο Κουτσίνγκ της Μαλαισίας που νόμιζε ότι έβλεπε μετεωρίτη. Το γεγονός ότι ο πύραυλος πήρε ανεξέλεγκτη πορεία στάθηκε η αφορμή να κατηγορηθεί για άλλη μια φορά η Κίνα ότι δεν χειρίζεται σωστά τα διαστημικά της «σκουπίδια».Πηγή:  newsit.gr  


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html