Πισπιρίγκου: Νέο αίτημα για αποφυλάκιση, τι λέει ο δικηγόρος της για κατ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Πισπιρίγκου: Νέο αίτημα για αποφυλάκιση, τι λέει ο δικηγόρος της για κατ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι (βίντεο)

Κατηγορία Ελλάδα στις   5:30 π.μ.  |  Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022




Νέο αίτημα για την αποφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ετοιμάζει ο συνήγορός της, Όθων Παπαδόπουλος, τι είπε για τον κατ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στο mega, αποκάλυψε ότι θα υποβάλει το σχετικό αίτημα στο συμβούλιο πλημμελειοδικών.


«Με υπόμνημα και με βάση την πορεία των πραγμάτων, θα αιτηθούμε πράγματι την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης».


Για την προφυλακισμένη μητέρα, πάντως, φαίνεται πως δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες, καθώς η σκέψη να ζητήσει κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι απομακρύνεται.


«Ναι μεν υφίσταται νομικά η δυνατότητα. Πρακτικά όμως είναι αδύνατο με τα δεδομένα που υπάρχουν να ‘σηκώσει’ τη συγκεκριμένη δαπάνη η κατηγορούμενη».



Σύμφωνα με τον συνήγορο της 33χρονης προφυλακισμένης μητέρας, μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, βγαίνουν από το κάδρο όλα τα συγγενικά πρόσωπα για τα οποία υπήρξε η φημολογία ότι θα βρεθούν ύποπτοι για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας.


«Η γνώμη μου είναι ότι αν ήμουν στη θέση του εισαγγελέα και όπως φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα, δεν τίθεται ζήτημα εμπλοκής άλλων προσώπων».


Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στον Κορυδαλλό σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κάτι που σύμφωνα με τον δικηγόρο της έγινε εμφανές κατά τη μεταφορά της στα δικαστήρια και οφείλεται στο γεγονός ότι έχει πια συνειδητοποιήσει πλήρως ότι η οικογένειά της διαλύθηκε για πάντα.


Εικόνα: cnn.gr

Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html