Ανατριχίλα στην Πάτρα: Την νάρκωσαν και την βίασαν ομαδικά μέσα στο σπίτι της- Παρόμοιο περιστατικό και στην Θεσσαλονίκη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Ανατριχίλα στην Πάτρα: Την νάρκωσαν και την βίασαν ομαδικά μέσα στο σπίτι της- Παρόμοιο περιστατικό και στην Θεσσαλονίκη

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   10:50 π.μ.  |  Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022




Η 39χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό υπό την επήρεια ναρκωτικών στις αρχές και οι θύτες συνελήφθησαν. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στην Θεσσαλονίκη.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην αχαϊκή πρωτεύουσα, μετά τη μαρτυρία 39χρονης ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από δύο γνωστούς της άνδρες, τα ξημερώματα της Κυριακής.


Η γυναίκα πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου ενημέρωσε για το συμβάν τους γιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Πατρών.


Όπως κατήγγειλε το φερόμενο θύμα, οι δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών, με τους οποίους είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν αν αγνοία της ναρκωτική ουσία, στη συνέχεια τη βίασαν.


Προσπάθησαν να τα...μπαλώσουν οι θύτες

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο άνδρες και τους συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες, παραδεχόμενοι τη χρήση ναρκωτικών και τη σεξουαλική συνεύρεση, πράξεις για τις οποίες ωστόσο υποστηρίζουν ότι υπήρξε προηγούμενη συναίνεση της 39χρονης.


Οι δύο άνδρες πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί η καταγγέλλουσα, προκειμένου να διαπιστωθεί η λήψη ή όχι ναρκωτικής ουσίας.


Σημειώνεται πάντως πως σε κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου καταγγέλλεται ο βιασμός, δε βρέθηκαν ναρκωτικά.


Παρόμοια καταγγελία και στην Θεσσαλονίκη 

Συνελήφθη από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού και της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.


Προηγήθηκε καταγγελία 24χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα, ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, εντός οικίας όπου διέμενε, προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Σε έρευνα του χώρου εντοπίστηκαν (748,55) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, απροσδιόριστη λευκή σκόνη, ζυγαριά ακριβείας, αυτοσχέδια σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών, χρηματικό ποσό και συνάλλαγμα.


Ο συλληφθής θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html