Φωτιά στην Πεντέλη: Η θερμή παράκληση του Γιάννη Κότσιρα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Φωτιά στην Πεντέλη: Η θερμή παράκληση του Γιάννη Κότσιρα

Κατηγορία Lifestyle στις   12:40 π.μ.  |  Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022


Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που μένουν στην Πεντέλη και αυτές τις ώρες ζουν το δικό τους δράμα.

Η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη καίει ανεξέλεγκτα από το απόγευμα και δεκάδες κάτοικοι της περιοχής έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους μετά τα μηνύματα στο 112 και τις εντολές των Αρχών 


Ο Γιάννης Κότσιρας, που ζει στην περιοχή, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook και έκανε μια θερμή παράκληση: όσοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους να μην αφήσουν πίσω τα κατοικίδιά τους.


Ο δημοφιλής ερμηνευτής γράφει χαρακτηριστικά: «Η φωτιά στην περιοχή μας είναι δύσκολη. Εδώ και τρεις ημέρες επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι με έντονους στροβιλισμούς και ριπές ανέμου που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ. Η Πυροσβεστική υπηρεσία αγωνίζεται με όλα τα μέσα που διαθέτει αλλά από προσωπική πείρα δεν μαζεύεται αυτή η φωτιά.


«Θα χρειαστεί να εκκενωθούν περιοχές και να είμαστε όλοι σε επιφυλακή το βράδυ. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θερμή παράκληση. Όσοι χρειαστεί να φύγετε από τα σπίτια σας μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα. Ή πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα».



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html