Αποκάλυψη: Ο Δάκης είχε ζητήσει βοήθεια για να κάνει ευθανασία στην Ελβετία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Αποκάλυψη: Ο Δάκης είχε ζητήσει βοήθεια για να κάνει ευθανασία στην Ελβετία

Κατηγορία Lifestyle στις   2:05 μ.μ.  |  Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022




Ο προσωπικός φίλος του Δάκη, Πάνος Δέρβος, αποκάλυψε πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που άφησε την τελευταία του πνοή στα τέλη Μαΐου σε ηλικία 79 ετών, είχε εκφράσει τη θέλησή του να πεθάνει με υποβοηθούμενη αυτοκτονία στην Ελβετία.

Ο κ. Δέρβος αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο τραγουδιστής, σημειώνοντας στο OPEN πως "ο Γολγοθάς του ξεκίνησε όταν έσπασε πρώτη φορά το πόδι του".


Αναγκάστηκε να μείνει στο κρεβάτι για κάποιο διάστημα και χρειαζόταν συνεχή φροντίδα, κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμούσε, καθώς ήταν πολύ ανεξάρτητος, όπως είπε ο στενός του φίλος.


"Ο Δάκης δεν ήθελε γενικά ούτε να τον ακουμπάς, ήταν μη μου άπτου. Αυτή η στεναχώρια τού έβγαλε τον καρκίνο και τον χτύπησε εκεί που είχε ευαισθησία, στα έντερα".


Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Δάκης δεν φοβόταν και του έλεγε: "Πάνο μου, δεν με ενδιαφέρει, τα έχω ζήσει όλα, τα έχω κάνει όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή μου. Το μόνο που δεν θέλω είναι να υποφέρω στο φινάλε".


Για τον λόγο αυτό, είχε ζητήσει "να τον πάω στην Ελβετία να κάνει την ένεση που κάνουν για να φύγεις", αλλά ο φίλος του αρνήθηκε.


"Ήθελε να προλάβει το τέλος, αλλά δεν το πρόλαβε" σημείωσε, αναφερόμενος στα "πολύ δύσκολα" που πέρασε το τελευταίο διάστημα της ζωής του.


Ο κ. Δέρβος μίλησε και για τον χαρακτήρα του Δάκη και το πώς ήταν στις προσωπικές του στιγμές, τονίζοντας πως μπροστά και πίσω από τις κάμερες ήταν ο ίδιος.


"Ποτέ δεν προσποιήθηκε, ήταν αυτό που έδειχνε. Αυτό αγάπησε ο κόσμος, την καλοσύνη, την ευγένεια, το ήθος".


Πηγή:  dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html