«Βόμβα» από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, να προσέχετε» (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

«Βόμβα» από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, να προσέχετε» (βίντεο)

Κατηγορία Πολιτική στις   9:30 π.μ.  |  Σάββατο 30 Ιουλίου 2022




Ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, έκανε μια δήλωση «βόμβα» καθώς είπε πως γίνονται παρακολουθήσεις τηλεφώνων.


Μιλώντας για την υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, με τη μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών του, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έκανε χθες το βράδυ μια δήλωση που -αν μη τι άλλο- αναμένεται να συζητηθεί.


Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ήταν προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, συνομιλώντας με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μάντζο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, είπε πως «τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους» και πρέπει όλοι «να προσέχουν».


Συγκεκριμένα, ο διάλογος είχε ως εξής (από το 1.11.39 του βίντεο του Kontra Channel):


Παπαδημητρίου: «...αφού τα πάντα τα γνωρίζουν έτσι κι αλλιώς, τα γνωρίζαμε, τα συζητάγαμε ανοιχτά...Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο».


Μάντζος: «Γιατί τον ακούει η κυβέρνηση;».


Παπαδημητρίου: «Όχι. Αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει... Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: "Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά».


Φάμελλος: «Να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που δε θέλουμε να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο;».


Παπαδημητρίου: «Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει.. Υπάρχουν πολλοί να προσέχετε».



Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html