Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι συγγενείς της άδειασαν το σπίτι που έζησε με τον Μάνο και τα τρία παιδιά τους « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι συγγενείς της άδειασαν το σπίτι που έζησε με τον Μάνο και τα τρία παιδιά τους

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:07 μ.μ.  |  Σάββατο 2 Ιουλίου 2022


Με την Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της και να προετοιμάζει τα όσα θα πει στην ανομωτί κατάθεση που έχει κληθεί να δώσει, ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και της Ίριδας, η οικογένειά της άδειασε το σπίτι της οδού Μπιζανίου.


Σύμφωνα με το tempo24.news από νωρίς το πρωί του Σαββάτου η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον άνδρα της και ακόμη ένα συγγενικό πρόσωπο, πήγαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου με σκοπό να το «κλείσουν».



Τα πράγματα που οι ίδιοι έκριναν ότι πρέπει να τα πάρουν, τα έβαλαν σε κούτες, ώστε εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα (ενδεχομένως και αύριο που είναι Κυριακή και δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση στην οδό) να τα μεταφέρουν ενώ κάποια άλλα πράγματα, ακόμα και παιχνίδια των τριών αδικοχαμένων παιδιών τα έβαλαν σε σακούλες και τα πέταξαν στους κάδους απορριμμάτων.


Το σπίτι που έζησε η οικογένεια Δασκαλάκη δεν κατοικείται και τα όποια αντικείμενά τους είχαν μείνει εκεί, έπρεπε να μεταφερθούν στο σπίτι του Αλισσού, όπου πλέον διαμένουν η μητέρα και η αδελφή της προφυλακισμένης ή να πεταχτούν.


Όσο για την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, είχε ήδη μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι που έμενε με την εν διαστάσει σύζυγό του και τα τρία παιδιά ενώ ένα συγγενικό του πρόσωπο είχε πάει εκεί και είχε πάρει το ημίαιμο λαμπραντόρ, που είναι δικό του.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html