«Απαράδεκτο το σχόλιό μου» λέει ο Βερναρδάκης για το «Πισπιρίγκου της Παιδείας» για την Κεραμέως, « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

«Απαράδεκτο το σχόλιό μου» λέει ο Βερναρδάκης για το «Πισπιρίγκου της Παιδείας» για την Κεραμέως,

Κατηγορία Πολιτική στις   7:32 μ.μ.  |  Τρίτη 12 Ιουλίου 2022


«Συγγνώμη» για τον απαράδεκτο παραλληλισμό της υπουργού Παιδείας με την Ρούλα Πισπιρίγκου, ζήτησε ο πρώην υπουργός Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μετά τον σάλο που προκάλεσε η αρχική του ανάρτηση.

«Ζητώ συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο που απέσυρα αμέσως, η πολιτική κριτική μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα παραμένει στο ακέραιο». Αυτή ήταν η αντίδραση του Χριστόφορου Βερναρδάκη μετά τον σάλο που προκάλεσε το σχόλιό του για την Νίκη Κεραμέως την οποία χαρακτήρισε «Πισπιρίγκου της Παιδείας».


«Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».


Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης έκανε τη σχετική ανάρτηση το βράδυ της Δευτέρας στο TikTok από το οποίο και την απέσυρε άμεσα.


Οργισμένη αντίδραση της υπουργού Παιδείας


Η απάντηση από την πλευρά της υπουργού Παιδείας ήρθε όπως ήταν φυσικά οργισμένη, ενώ η υπουργός Παιδείας, έθεσε εμμέσως πλήν σαφώς ζήτημα αποπομπής του πρώην υπουργού από τον ΣΥΡΙΖΑ, στον Αλέξη Τσίπρα.


«Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός... Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, τι θέση θα πάρει;» τόνισε σε ανάρτησή της η υπουργός.



ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε το αδιανόητο σχόλιο Βερναρδάκη

Το σχόλιο του Χριστόφορου Βερναρδάκη καταδίκασε με δήλωσή του και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος: «Καταδικάζουμε το απαράδεκτο και αδιανόητο σχόλιο του κ. Βερναρδακη εις βάρος της Υπουργού Παιδείας, που δείχνει πόσο λάθος έχουν εκλάβει στον ΣΥΡΙΖΑ τον ρόλο της αντιπολίτευσης. Παγιδευμένοι στην εύκολη ατάκα, στον λαϊκισμό και στον ακραίο λόγο, νομίζουν ότι αποδομούν την Κυβέρνηση, ενώ στην πράξη λειτουργούν ως οι καλύτεροι χορηγοί της, αποπροσανατολίζοντας τον δημόσιο διάλογο από τις πολιτικές επιλογές της ΝΔ που υπονομεύουν τη δημόσια παιδεία και την τριτοβάθμια εκπαίδευση».


Πηγή: dikaiologitika.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html