Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε έπειτα από 4 ώρες η απολογία της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε έπειτα από 4 ώρες η απολογία της

Κατηγορία Ελλάδα στις   5:20 μ.μ.  |  Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022




Σύμφωνα με τον συνήγορο της κατηγορουμένης, Όθωνα Παπαδοπουλο κατατέθηκε υπόμνημα ενώ στις ερωτήσεις που της τέθηκαν «η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων».


Τετράωρη ήταν η σημερινή απολογία της 33χρονη Ρούλας Πισπιρίγκου για το δεύτερο κακούργημα που της απαγγέλθηκε και αφορά την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.


Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετήχθη και πάλι σήμερα λίγο πριν τις 09.00, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, ενώ η απολογία της ενώπιον της 18ης ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα ξεκίνησε περίπου 11.00.


Η κατηγορουμένη έδωσε τη δική της εκδοχή για τη νέα κατηγορία, αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας που απαγγέλθηκε πριν από λίγες ημέρες σε βάρος της.


Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή, αφού δεν τίθεται θέμα δεύτερης προφυλάκισης της για την ίδια υπόθεση.


Σύμφωνα με τον συνήγορο της κατηγορουμένης, Όθωνα Παπαδοπουλο κατατέθηκε υπόμνημα ενώ στις ερωτήσεις που της τέθηκαν «η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων».


Κατά την υπεράσπιση, «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».


Η απόπειρα ανθρωποκτονίας για την οποία απολογήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφορά όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας τον Απρίλιο του 2021. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που αντέκρουσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όλα όσα οδήγησαν τότε, στο να καταστεί μη αναστρέψιμη η βλάβη (τετραπληγία), στο 9χρονο παιδί, ήταν εγκληματικές ενέργειες της ίδιας της μητέρας του.


Υπενθυμίζεται, ότι η δίωξη για το δεύτερο κακούργημα που βαρύνει την 33χρονη, ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Νούλη.


Σήμερα, η κατηγορούμενη προσήλθε προκειμένου να απαντήσει στο ερώτημα της ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα, για το εάν είχε αποπειραθεί να κόψει το νήμα της ζωής της κόρης της από τον Απρίλιο του 2021, όταν το παιδί νοσηλευόταν, χωρίς παθολογικά ευρήματα, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Αχαϊκής πρωτεύουσας.


Όπως ήταν αναμενόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνήθηκε τη νέα αυτή συμπληρωματική κατηγορία που της αποδίδεται, δηλαδή της τέλεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας. Το ίδιο είχε πράξει, άλλωστε, και όταν η ανακρίτρια την είχε ρωτήσει, κατά την αρχική απολογία της, για το επεισόδιο στο νοσοκομείο της Πάτρας, που είχε ως αποτέλεσμα η 9χρονη να καταστεί τετραπληγική.


«Μέχρι και τώρα δεν πήρα απάντηση τι είδους κρίση έπαθε το παιδί στις 11-04-2021. Απλά μου είπαν ότι την επανέφεραν στη ζωή και ότι είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Απλώς δεν ήξεραν την αιτία της ανακοπής αυτής. Λόγω αυτού του περιστατικού το παιδί υπέστη εγκεφαλοπάθεια», ήταν η απάντηση που είχε δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου τον περασμένο Απρίλιο στην ανακρίτρια, όταν ακόμη το περιβόητο αυτό επεισόδιο στο εν λόγω νοσοκομείο δεν είχε αποτιμηθεί ποινικά.



Πηγή: protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html