Βουτιά γυναίκας από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας – Γιατί έφθασαν άνδρες της ΟΠΚΕ με αλεξίσφαιρα (εικόνες) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Βουτιά γυναίκας από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας – Γιατί έφθασαν άνδρες της ΟΠΚΕ με αλεξίσφαιρα (εικόνες)

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   6:10 μ.μ.  |  Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022




Νεότερη ενημέρωση: Ολοκληρώθηκε η έφοδος της ΟΠΚΕ στην πολυκατοικία. Δεν φέρεται να εντοπίστηκε ύποπτο άτομο ενώ μυστήριο παραμένει το ποιος πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο σώμα της 29χρονης γυναίκας.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Αρχικά υπήρχαν εκτιμήσεις ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.


Η 29χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έμενε μόνη της στην πολυκατοικία επί της οδού Κορίνθου και Ζαΐμη κι έπεσε στο κενό από την πλευρά της Ζαΐμη. Συγκλονισμένη η μητέρα της όπως και ο αδερφός της έφθασαν στο σημείο.


Αρχική ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει σε Αστυνομία και Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκαν για πτώση ατόμου από μπαλκόνι στην οδό Ζαΐμη, στην Πάτρα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου και σκοτώθηκε επί τόπου.


Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι άτομο μέσα από ένα διαμέρισμα  πετούσε προς το σημείο όπου η άτυχη γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο δρόμο, αναπτήρες, τσιγάρα και μία σαγιονάρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί κάποιος να την έσπρωξε. Η υπόθεση διερευνάται με μεγάλη προσοχή.


Στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της ΟΚΠΕ οι οποίοι θα επιχειρήσουν  στην πολυκατοικία με αλεξίσφαιρα γιλέκα και ασπίδες. Εκφράζονται φόβοι ότι μέσα σε διαμέρισμα βρίσκεται κάποιο άτομο ταμπουρωμένο, όπως αναφέρει το thebest.gr.


Πηγή: sinidisi.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html