Συγκλονίζει μητέρα θύματος του «ψευτογιατρού», «η κόρη μου έφυγε 32 κιλά και άφησε πίσω της 2 παιδία». « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Συγκλονίζει μητέρα θύματος του «ψευτογιατρού», «η κόρη μου έφυγε 32 κιλά και άφησε πίσω της 2 παιδία».

Κατηγορία Ελλάδα στις   5:19 μ.μ.  |  Τρίτη 5 Ιουλίου 2022



Απολογείται για πρώτη φορά ο ψευτογιατρός που κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Στο δικαστήριο οι οικογένειες των θυμάτων που περιμένουν δικαίωση. Την ίδια στιγμή συγκλονίζει η μητέρα θύματος, λέγοντας πως η κόρης της έφυγε χωρίς αξιοπρέπεια.

Ο Dr Kontos κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας και σήμερα κατά την απολογία του δήλωσε πως δεν είναι «άγιος αλλά ούτε και δολοφόνος».


Η μητέρα μίας 35χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα του «ψευτογιατρού» μιλώντας σε εκπομπή του star επεσήμανε: «Αυτή τη στιγμή την περίμενα δυο χρόνια. Η κόρη μου έφυγε με βίαιο τρόπο εν αγνοία της».


«Πίστεψε σε αυτόν τον άνθρωπο. Παραπλανήθηκε και έφυγε με τον χειρότερο τρόπο που μπορεί να φύγει ένας άνθρωπος από αυτή τη ζωή. Έφυγε χωρίς αξιοπρέπεια. Έφυγε 32 κιλά και άφησε πίσω της μία ζωή με δύο παιδιά που τη χρειαζόντουσαν. Σε αυτά τα παιδιά αυτός ο κύριος, και εκεί επιμένω, από το βιβλίο της ζωής τους έσκισε το κεφάλαιο μητέρα. Θυμώνω και θέλω την τιμωρία του» είπε.


«Ας ελπίσουμε ότι θα τον συγχωρέσει ο Θεός γιατί από εμάς δεν πρόκειται να πάρει συγχώρεση» ανέφερε θύμα του «ψευτογιατρού» με μεταστατικό καρκίνο. «Τα παιδιά μου ζουν συνεχώς με το άγχος» συμπλήρωσε.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html