Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 29χρονο, το κοντέρ «κόλλησε» στα 160 χιλιόμετρα (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 29χρονο, το κοντέρ «κόλλησε» στα 160 χιλιόμετρα (βίντεο)

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   7:00 π.μ.  |  Τρίτη 19 Ιουλίου 2022




Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στον κόμβο Αλικαρνασσού στο ρεύμα από αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» προς Ηράκλειο, κάτω από την γέφυρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραγικό τέλος είχε 29χρονος άνδρας παλαιστινιακής καταγωγής που επέβαινε στο όχημα εξαιτίας, της σφοδρότητας της πρόσκρουσης του 4Χ4 στην κολώνα ενω σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο ο οδηγός και ο ένας εκ τους δύο επιβαίνοντες.


Όπως αναφέρει το neakriti.gr η κατάσταση του 33χρονου οδηγού είναι σοβαρή, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Όμως, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 26χρονος επιβάτης, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και δίνει μάχη για να παραμείνει ζωντανός.



Το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στον κόμβο Αλικαρνασσού στο ρεύμα απο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» προς Ηράκλειο, κάτω απο την γέφυρα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχάσε τη ζωή του ένας άνθρωπος ενω σοβαρά τραυματισμένα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο δυο άτομα.


Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, αν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να έχασε τον έλεγχο με συνέπεια αυτό να προσκρούσει σφροδρά σε κολόνα.


Πρόκειται για όχημα 4Χ4 στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες και ένας αλλοδαπός ο οποίος είναι νεκρός.


Στο σημείο έσπευσαν: τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία του ΒΟΑΚ, όχημα της Πυροσβεστικής, όπως και η τροχαία.


Την ίδια ώρα στο σημείο κλήθηκε και η ΕΜΑΚ καθώς υπήρξε εγκλωβισμός δυο ατόμων.


Συγκεκριμένα λόγω της σφοδρότητας της πρόσκρουσης του 4Χ4 στην κολώνα, ο ένας επιβάτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες εκσφενδονίστηκε ενω οι άλλοι δυο εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημα.


Το κοντέρ την μοιραία ώρα σταμάτησε στα 160 χιλιόμετρα, πράγμα που όπως όλα δείχνουν σημαίνει ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html