Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο Πιπέρη που σκοτώθηκε στον Άγιο Βασίλειο όταν το αμάξι του “καρφώθηκε” σε νεκροταφείο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο Πιπέρη που σκοτώθηκε στον Άγιο Βασίλειο όταν το αμάξι του “καρφώθηκε” σε νεκροταφείο

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   4:32 μ.μ.  |  Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022



Θρήνος στο Αίγιο για τον 25χρονο Νίκο Πιπέρη που σκοτώθηκε τα ξημερώματα στην παλιά εθνική οδό Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Αγίου Βασιλείου Πατρών όταν το αυτοκίνητο που οδηγουσε προσέκρουσε σε κολώνα και κατέληξε στη μάντρα του νεκροταφείου της περιοχής.


Σοκαρισμένοι φίλοι και γνωστοί σε Αίγιο και Πάτρα αδυνατούν να πιστέψουν τη ασύλληπτη τραγωδία. Το αυτοκίνητο του 25χρονου μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών με τις εικόνες να είναι συγκλονιστικές.


Τα αίτια του τροχαίου ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών που εξετάζει και τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να διαπιστώσει εάν στο αυτοκίνητο βρισκόταν κι άλλο άτομο, ή αν το έκλεισε άλλος διερχόμενος οδηγός και κατέληξε στην μάντρα.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου. Ειδικότερα, ένας 25χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε πινακίδα σήμανσης και σε τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Νίκος Πιπέρης

Νίκος Πιπέρης τροχαίο

Νίκος Πιπέρης τροχαίο Πηγή: thebest.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html