Τα Ζώδια της Τρίτης 05.07.2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Τα Ζώδια της Τρίτης 05.07.2022

Κατηγορία Ζώδια στις   6:15 π.μ.  |  Τρίτη 5 Ιουλίου 2022




Κριέ, η εξεύρεση λύσεων στα οικονομικά γίνεται απόλυτη προτεραιότητα

Τα Ζώδια της Τρίτης 05.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro


Κριός

«Ξεφυσάς» καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης αποχαιρετά πλέον το ζώδιο σου και εισέρχεται στον Ταύρο ως 20/8, οπότε η εξεύρεση λύσεων στα οικονομικά γίνεται απόλυτη προτεραιότητα. Προσοχή στα αυξημένα έξοδα.


Ταύρος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου ως 20/8 θα τρέχεις και δε θα φτάνεις μέσα στη μέρα, έχοντας μεν όρεξη να καταφέρεις τους στόχους σου, αλλά με ένα πείσμα παραπάνω, που μπορεί να βγάζει και «νευράκια». 


Δίδυμοι

Αν έψαχνες ευκαιρία για να ασχοληθείς λίγο με το σώμα σου, τη φυσική σου κατάσταση και την βελτίωση της υγείας σου γενικότερα, η παρουσία του Άρη στον Ταύρο ως 20/8 είναι η ιδανική. Και για να πας διακοπές επίσης!


Καρκίνος

Ε, ναι, «σηκώνεις κεφάλι» από την πίεση με τον Άρη να προχωρά στον Ταύρο ως 20/8, χαρίζοντας σου περισσότερη ανεμελιά και ευκαιρίες για φλερτ, ταξίδια, κοινωνικοποίηση και διεύρυνση του κύκλου σου.


Λέων

Με τον Άρη στον Ταύρο να διελαύνει τον οίκο της καριέρας σου ως 20/8 χρειάζεται να τα δώσεις όλα στα επαγγελματικά, γνωρίζοντας ότι αυτό απαιτεί πολύ τρέξιμο αλλά και επιμονή για να πετύχει. 


Παρθένος

Τους ορίζοντες σου έρχεται να επεκτείνει το πέρασμα του Άρη από τον Ταύρο ως 20/8, πνευματικούς, εκπαιδευτικούς, ταξιδιωτικούς ή άλλους, οπότε ξεκίνα τουλάχιστον για αρχή να ετοιμάζεις βαλίτσες.


Ζυγός

Ηρεμείς αρκετά με την έξοδο του Άρη από την άξονα σου και με τη νέα θέση του στον Ταύρο ως 20/8, αρχίζεις τη διαδικασία «σουλουπώματος» των οικονομικών σου, δηλαδή των φορολογικών, των κληρονομικών, των χρεών κλπ.


Σκορπιός

Με τον Άρη να βρίσκεται πλέον απέναντι σου στον Ταύρο ως 20/8 οι σχέσεις γίνονται πεδίο εξέλιξης και «διατριβής» στην ωριμότητα ή πεδίο σύγκρουσης και ανταγωνισμού, αναλόγως σε τι φάση σε «πετυχαίνουν».


Τοξότης

Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο ως 20/8 από τη μια βγάζει δυσκολίες και γκρίνια με τα άτομα που συνεργάζεσαι στη δουλειά, προσφέροντας σου παράλληλα δυνατότητες για βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης. (Με προσπάθεια, εννοείται).


Αιγόκερως 


«And I will give to you summer wine» είναι η διάθεση με τον Άρη στον Ταύρο ως 20/8, δηλαδή έρωτες, διασκέδαση, χόμπι, δραστηριότητες με τα παιδιά, διακοπές με φίλους και...«Oh, oh summer wine».


Υδροχόος


Περισσότερο στρες και υποχρεώσεις στον άξονα οικογένειας - επαγγελματικών φέρνει η είσοδος του Άρη στον Ταύρο ως 20/8, και σίγουρα χρειάζεται σαφής προτεραιοποίηση για να ανταπεξέλθεις.


Ιχθύες


Με τον Άρη στον Ταύρο ως 20/8 θα είσαι «out and about», κυκλοφορώντας παντού ως άλλη πεταλούδα, ταξιδεύοντας, φλερτάροντας, κάνοντας επαφές και promo για τη δουλειά σου και, και, και...



Πηγή: athensvoice.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html