Survivor αποχώρηση 9/6: Spoiler! ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Survivor αποχώρηση 9/6: Spoiler! ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί!

Κατηγορία Survivor στις   5:36 μ.μ.  |  Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022


Οριστικό και άκρως επιβεβαιωμένο spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί στο επεισόδιο της Πέμπτης από το Survivor.


Survivor αποχώρηση 9/6: Αυτή η αποχώρηση από το Survivor είναι μία από αυτές που κάθε αποτέλεσμα θα ήταν μια μικρή ή μεγάλη έκπληξη. Με άλλα λόγια, για κανέναν από τους τρεις δεν μπορούσαμε να πούμε πως το περιμέναμε. Θεωρητικά, υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ποιος αποχώρησε τελικά από τον Άγιο Δομίνικο;


Οι φορές ήταν πολλές. Οι φορές που ένα αποτέλεσμα μας είχε αιφνιδιάσει. Αυτή τη φορά μόνο ένας τρόπος θα υπήρχε να αιφνιδιαστούμε πραγματικά. Να αποχωρήσει ο Σπύρος Μαρτίκας. Διότι, ο φαρμακοποιός έχει επιβιώσει από αυτή τη διαδικασία εννιά φορές. Με άλλα λόγια, το κοινό θέλει να τον βλέπει! Η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε δύο δυνατούς αντιπάλους απέναντί τους. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι ένας παίκτης που βγήκε στον τάκο για πρώτη φορά. Θα έπαιρνε στήριξη. Έτσι κι έγινε.



Survivor spoiler αποχώρηση 9/6: Ποιος αποχωρεί;

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί από το Survivor την Πέμπτη. Ο κανόνας που λέει πως οι περισσότεροι παίκτες παίρνουν στήριξη όταν βγαίνουν στον τάκο για πρώτη φορά επιβεβαιώθηκε. Διότι ο Γιώργος Ταλάντσεβ πήρε στήριξη και έμεινε. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πλέον κοντά στο να γίνει βασιλιάς. Δέκα φορές έχει επιβιώσει της συγκεκριμένης διαδικασίας μόνο ο Τριαντάφυλλος, πέρυσι. Η εκτίμηση που δώσαμε το βράδυ βγήκε ξανά. Σας ενημερώσουμε πως ο Professor δεν κουνιέται. Ανάμεσα σε Τάλα και Βρι θα πήγαινε, μόνο που ο Τάλα είχε προβάδισμα. Το Survivor spoiler θα συνεχιστούν. Εσείς μείνετε συντονισμένοι.




Πηγή: sportime.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html