Survivor: Σκάει η «βόμβα» - Μπαίνει για 2η φορά στο Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Survivor: Σκάει η «βόμβα» - Μπαίνει για 2η φορά στο Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Κατηγορία Survivor στις   9:37 μ.μ.  |  Τρίτη 14 Ιουνίου 2022




Το Survivor 5 μπορεί να είναι σε εξέλιξη, αλλά η παραγωγή ήδη βάζει στα σκαριά το All Star και άπαντες, φυσικά, θέλουν να δουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο.


Ο ίδιος μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και σχολίασε την ενδεχόμενη εκ νέου συμμετοχή του στο ριάλιτι, με τον Ατζούν να κάνει τα πάντα για να τον πείσει.



Survivor spoiler: Η απάντηση του Ντάνου για το All Star

Για το ριάλιτι επιβίωσης, ο Ντάνος είπε πως, «υπάρχουν κοινά σημεία ως προς την εικόνα στο φετινό survivor άλλα το concept είναι λίγο διαφορετικό. Κάθε χρονιά του Survivor η παράγωγη και οι συντελεστές δημιουργούν ένα νέο παιχνίδι. Εμείς δεν ξέραμε πολλά πράγματα. Αυτό μας έκανε πιο αυθόρμητους και είχαμε και αρκετά αγωνιστικό ενδιαφέρον. Mπορεί να κάναμε πράγματα που βγαίναν ριάλιτι, άλλα δεν ήταν επιτηδευμένα. Ο φετινός κύκλος δεν έχει τόση απήχηση στα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι η πέμπτη χρονιά. Θέλει γενικότερα φρεσκάρισμα το project», και πρόσθεσε:


«Έχει βοηθήσει πάρα πολύ η νέα μορφή που έχει πλέον ο παρουσιαστής, ο Γιώργος Λιανός. Είναι πολύ ταλαντούχος. Τον παρουσιαστή τον καθοδηγεί και τον βοηθάει προς τα πάνω ή τον δυσκολεύει η κάθε χρονιά και το κάθε καστ. Είναι σαν έναν τελικό κυπέλλου Champions League που κι ένας λιγότερο ικανός παρουσιαστής έχει πολύ πιο εύκολο έργο».


Για την εκ νέου συμμετοχή του, αλλά και για το All star Survivor, δήλωσε πως, «στη μεταβατική περίοδο είχαμε συζητήσει δυο φορές, τηλεφωνικά και μία δια ζώσεις με την παράγωγη για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας στην παρουσίαση. Δεν προχώρησε. Ως προς την επιλογή του Γιώργου Λιανού, η παράγωγη νομίζω έκανε καλά για αυτά τα οποία ακολούθησαν. Δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή για το All star Survivor. Δεν έχω καμία επαφή από τότε που είχαμε μιλήσει για το ενδεχόμενο παρουσίασης. Αν μου γινόταν πρόταση να πάω στο All star Survivor ως παίκτης, θα έπρεπε πρώτα να σκεφτώ αν θέλω να γυρίσω ξανά σε αυτό το project».


«Είναι γρήγορα χρήματα, άλλα δεν το βάζω ούτε καν στα τρία πρώτα σημαντικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ το project Survivor, αν πούμε ότι σκέφτομαι να πάω ξανά, χωρίς να ξεκινάει το 70% από αγωνιστικό κομμάτι. Αν ερχόταν πρόταση να παρουσιάσω το All star Survivor, θα πρέπει να δω αν μπορώ εξ αποστάσεως να κατευθύνω κάποια πράγματα και να είμαι βέβαιος ότι είναι εντάξει», προσέθεσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.



Πηγή: athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html