Ευγενία Σαμαρά: Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της look στο γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη (ΦΩΤΟ) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ευγενία Σαμαρά: Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της look στο γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη (ΦΩΤΟ)

Κατηγορία Lifestyle στις   9:56 μ.μ.  |  Κυριακή 12 Ιουνίου 2022




 Ορφέας Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσά, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 11/6 με τη γαμήλια τελετή να λαμβάνει χώρα στο Κορωπί Αττικής. Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» μετά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του σε πολυτελές κτήμα της περιοχής.


Ο θρησκευτικός γάμος ακολούθησε το σύμφωνο συμβίωσης, που ήδη είχε πραγματοποιήσει το ζευγάρι, ενώ παράλληλα με τον γάμο έγινε και η βάφτιση του γιού τους.


Στις τελετές όπως είναι φυσικό βρέθηκε και η μητέρα του γαμπρού, επίσης πρωταγωνίστρια του «Σασμού», Μαρία Τζομπανάκη αλλά και πλήθος συναδέλφων, φίλων και συγγενών του ζευγαριού ντυμένοι με παραδοσιακά ενδύματα και αξεσουάρ της κρητικής παράδοσης.


Αυτή όμως που κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα των καλεσμένων αλλά και των φωτογραφικών φακών ήταν η πάντα εντυπωσιακή ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, η οποία βρέθηκε στον γάμο ως φίλη του γαμπρού.


Παρότι η ίδια δε φορούσε κάποιο ένδυμα της κρητικής παράδοσης ήταν απαστράπτουσα μέσα στο μωβ τοπάκι και την πράσινη λαμέ φούστα, ούσα πανέμορφη χωρίς υπερβολές στο βάψιμο ή στα υπόλοιπα μέρη της εμφάνισής της. Τη φωτογραφία της εξασφάλισε το Fthis.gr.





Πηγή: filathlos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html