«Συναγερμός» στην Ελλάδα για τηνβδιακοπή φυσικού αερίου από τη Gazprom « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

«Συναγερμός» στην Ελλάδα για τηνβδιακοπή φυσικού αερίου από τη Gazprom

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:10 π.μ.  |  Τρίτη 21 Ιουνίου 2022




Η Gazprom κλείνει τη στρόφιγγα του φυσικού αερίου για πέντε ημέρες και στην Ελλάδα και αν και η διακοπή είναι προγραμματισμένη στις αρχές έχει σημάνει «συναγερμός» και εγρήγορση.


Σε εγρήγορση βρίσκονται οι ελληνικές αρχές για την προγραμματισμένη μεν διακοπή της παροχής φυσικού αερίου από τη Ρωσία μέσω του Turk Stream στην Ευρώπη, η οποία έρχεται δε σε μια ιδιαίτερα ταραγμένη περίοδο.


Η Ρωσία άλλωστε έχει ελαττώσει ή και διακόψει την παροχή σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες σαν απάντηση στις εναντίον της κυρώσεις για την εισβολή στην Ουκρανία. Η προγραμματισμένη και γνωστή εδώ και μήνες διακοπή της παροχής για εργασίες συντήρησης στον Turk Stream βάζει όμως τις αρχές σε εγρήγορση καθώς ενίοτε... ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.


Η ανακοίνωση της Gazprom


Ο ρωσικός κολοσσός καθησυχάζει πάντως σχετικά με τη διακοπή της παρχοής, τονίζοντας πως πρόκειται για αναστολή μεταφοράς η οποία έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.


Η παροχή μέσω του Turk Stream αφορά μεταξύ άλλων την Ελλάδα, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Βοσνία και την Ουγγαρία.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html