Ο Κάμελ επέστρεψε με νέα επίθεση σε πατέρα και μωρό – «Πήρα το παιδί από το καρότσι και έτρεχα» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ο Κάμελ επέστρεψε με νέα επίθεση σε πατέρα και μωρό – «Πήρα το παιδί από το καρότσι και έτρεχα»

Κατηγορία Βόλος στις   11:10 π.μ.  |  Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022




O Κάμελ που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις Αρχές, χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του, μπήκε ένας πατέρας που είχε βγάλει το μωρό του βόλτα, με το καρότσι. Ο Βόλος παραμένει ανάστατος…


Ο Κάμελ που εδώ και χρόνια απασχολεί την αστυνομία με τη δράση του, επιτέθηκε σε πατέρα και μωρό, αλλά αυτή τη φορά συνελήφθη. Το σοκ του άτυχου άντρα και το κλάμα του μωρού ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Ο Βόλος ξανά στο επίκεντρο για τη δράση του 39χρονου που με τις πράξεις του γίνεται είδηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.



Ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 39χρονο Βολιώτη, γνωστό ως «Κάμελ» για την επίθεση σε 30χρονο πατέρα με μωρό προχθές το βράδυ (19-06-2022) στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.


Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αθώο για απειλή με καταδίωξη. Μετά τη δίκη κρατήθηκε για να οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας. Ο παθών, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Δεν ήξερα τι να κάνω. Ετρεμα, φοβήθηκα πάρα πολύ. Πήρα το μωρό και έτρεχα».


Ο 39χρονος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του και όταν ο πατέρας έβαλε τα χέρια του μπροστά για άμυνα, έσπρωξε το καρότσι! Ηταν ευτύχημα το γεγονός πως το μωρό δεν χτύπησε, καθώς ήταν δεμένο με ζώνη, και το καρότσι «βρήκε» σε παγκάκι. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το βρέφος, αγοράκι μόλις δεκαέξι μηνών, φοβήθηκε πάρα πολύ και μελάνιασε από το κλάμα.


Πηγή: newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html