Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος στην ΕΡΤ αλλά με αλλαγή « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έρχεται δύσκολη νύχτα με έξαρση των φαινομένων – Σύσταση για προσέλευση στην εργασία μετά τις 10 το πρωί

Έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023, ο Εκπρόσωπος Τύπου...

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος στην ΕΡΤ αλλά με αλλαγή

Κατηγορία media στις   3:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
Θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος αλλά από άλλη συχνότητα, αυτή της ΕΡΤ.


Όπως πρώτα πριν από μήνες είχα αναφέρει, ο Πιο Αδύναμος Κρίκος με τον Τάσο Τρύφωνος θα ολοκληρώσει τη φετινή, την τρίτη κατά σειρά σεζόν, την παρουσία του στο πρόγραμμα του στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο θα συνεχίσει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αφού την καινούργια σεζόν θα προβάλλεται από την ΕΡΤ1 και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα έχει καθημερινή παρουσία.


Η διοίκηση της ΕΡΤ αναζητούσε ένα καθημερινό παιχνίδι και όπως φαίνεται αυτό είναι Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος με τον Τάσο Τρύφωνος να περιμένει τους τηλεθεατές καθημερινά, στις 7 το απόγευμα.


Έτσι λοιπόν, Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος αλλάζει όχι μόνο τηλεοπτική στέγη αλλά και συχνότητα παρουσίας στον τηλεοπτικό αέρα, προσπαθώντας καθημερινά πλέον να αποδείξει ότι είναι… δυνατός στη μάχη της τηλεθέασης…!


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html