Άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Αγοράζουν ομάδα Αμερικανοί επενδυτές - "Μεταγραφή" ο Μπέος! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Αγοράζουν ομάδα Αμερικανοί επενδυτές - "Μεταγραφή" ο Μπέος!

Κατηγορία Superleague 1 στις   3:59 π.μ.  |  Κυριακή 5 Ιουνίου 2022


Ποια ελληνική ομάδα αλλάζει χέρια και ο ρόλος του Αχιλλέα! Ποιος είναι ότι θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο μόλις πουλήσει την ομάδα; Δεν φεύγει εύκολα από αυτό που ξέρει καλά και λατρεύει. Άλλωστε δεν θέλουν και να φύγει. 


Μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Μαγνησίας δηλώνει δημόσια ότι υπάρχουν επενδυτές που θα πάρουν την ομάδα, γιατί ο ίδιος έχει κουραστεί και δεν θέλει να συνεχίσει, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι.


Γιατί σε επαφή που είχαμε με ανθρώπους που γνωρίζουν το ρεπορτάζ της ομάδας, ανέφεραν ακριβώς αυτό: "Κάθε χρόνο τα ίδια λέει. Πέρσι ήταν άλλοι επενδυτές, αλλά χάλασε η υπόθεση φέτος είναι Αμερικανοί".


Αυτό που μας είπαν με μια κάποια βεβαιότητα οι συνομιλητές μας, είναι ότι είναι τέτοια η καψούρα που έχει ο Αχιλλέας με το ποδόσφαιρο, που δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι θα αφήσει ένα δικό του δημιούργημα, όπως είναι ο Βόλος, και δεν θα ασχολείται με την μπάλα!


Αυτό δεν σημαίνει ότι όντως δεν υπάρχουν υποψήφιοι επενδυτές ή ότι ο σύλλογος δεν είναι σε άριστη οικονομική κατάσταση - Χωρίς να χρωστάει δεξιά και αριστερά. "Μαζεμένο" και άκρως ανταγωνιστικό μαγαζί είναι αυτό που έχει φτιάξει ο Μπέος.


Για αυτό και οι συνομιλητές μας πέταξαν την ιδέα ότι ακόμα κι αν προχωρήσει οριστικά με τους Αμερικανούς επενδυτές, προφανώς θα έχουν δικό τους άνθρωπο για να "τρέχει" την ομάδα αλλά κάπου από κοντά θα βρίσκεται και ο Αχιλλέας.


Το ποδόσφαιρο είναι ζωή του, δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει ευτυχισμένος χωρίς αυτό...




Πηγή: sportdog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html