Κύπρος: Νεκρή η υπουργός Ζέτα Αιμιλιανίδου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Κύπρος: Νεκρή η υπουργός Ζέτα Αιμιλιανίδου

Κατηγορία Πολιτική στις   6:40 μ.μ.  |  Τρίτη 7 Ιουνίου 2022


Νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα παρακολούθησης τις τρεις τελευταίες εβδομάδες και βρισκόταν σε καταστολή, μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου…


Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών, άφησε στο Νοσοκομείο «Υγεία» στην Αθήνα η υπουργός Εργασίας της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η Αιμιλιανίδου νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα παρακολούθησης τις τρεις τελευταίες εβδομάδες και βρισκόταν σε καταστολή, μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών σήμερα η κατάσταση της διαπιστώθηκε πως ήταν μη αναστρέψιμη.


Η Αιμιλιανίδου είχε αισθανθεί έντονους πονοκεφάλους και μετέβη σε νοσοκομείο της Λευκωσίας.


Στο «Υγεία» υποβλήθηκε σε εγχείρηση για περιορισμό του αιματώματος. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να ξαναβρεί τις αισθήσεις της. Πριν λίγες μέρες την επισκέφθηκε στην Αθήνα ο Κύπριος Πρόεδρος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της, εκφράζοντας την ανησυχία του.


Στις 4 Απριλίου 2013 διορίστηκε Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη από τον Απρίλιο του 2013. Παρέμεινε στη θέση αυτή και στην Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη 2018.


Προηγουμένως η Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπηρέτησε ως Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, ενώ είχε να επιδείξει μια πλούσια σταδιοδρομία που ξεκίνησε το 1979 στο Τμήμα Τελωνείων στο οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις. Επιπλέον, διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html