Δύο ζώδια που κακομαθαίνουν τα παιδιά τους και δυο που ξέρουν να τους «βάζουν φρένο» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Δύο ζώδια που κακομαθαίνουν τα παιδιά τους και δυο που ξέρουν να τους «βάζουν φρένο»

Κατηγορία Ζώδια στις   6:00 π.μ.  |  Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022




Δεν είναι όλοι οι γονείς το ίδιο ανεκτικοί και ελαστικοί με τα παιδιά τους.


Κάποιοι γονείς είναι αρκετά αυστηροί. Θέλουν τα παιδιά τους να έχουν πειθαρχία, να ακούν τους γονείς τους και προφανώς τους δασκάλους τους και τους μεγαλύτερους και να μην είναι κακομαθημένα και με άσχημο χαρακτήρα. Κάποιοι άλλοι γονείς όμως, δεν μπορούν να χαλάσουν κανένα χατίρι στα καμάρια τους, με αποτέλεσμα να τα κάνουν τόσο κακομαθημένα που να δημιουργούν προβλήματα και να διαμορφώνουν έναν δύσκολο και απαιτητικό χαρακτήρα.


Τα ζώδια που βάζουν φρένο στα παιδιά τους


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι δυνατόν ποτέ η Παρθένος να μεγαλώσει κακομαθημένα παιδιά; Ως γονιός, το ζώδιο αυτό είναι αρκετά αυστηρό, θέτει κανόνες και θέλει να έχει παιδιά τα οποία θα ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν θα παρεκτρέπονται. Η Παρθένος έχει την απαίτηση να έχουν άψογη συμπεριφορά και να είναι υπάκουα. Δεν θέλει να της αντιμιλάνε ή να την αμφισβητούν. Δεν ανέχεται πολλά πολλά… Δεν μπορεί το παιδί με το κλάμα του να την τουμπάρει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας είναι ο αρχηγός στο σπίτι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αιγόκερω. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί τσαλίμια και άσχημη συμπεριφορά από τα παιδιά του. Τα έχει… σούζα. Θα κάνουν ό,τι πει, όποτε το πει και θα ακολουθούν ένα πρόγραμμα. Ο Αιγόκερως θέλει να τηρείται η τάξη και δεν ανέχεται να βλέπει κακομαθημένα παιδιά να κλαίνε επειδή δεν τους περνάει το δικό τους. Δεν είναι καθόλου διαλλακτικός και δεν θα λυγίσει μπροστά σε καμία γκρίνια, κλάμα ή απαίτηση.


Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης. 


Τα ζώδια που κακομαθαίνουν τα παιδιά τους


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ο ορισμός του γονιού που δεν χαλάει χατίρι στο παιδί του. Δεν αντέχει να το βλέπει να δακρύζει. Λυγίζει σε κάθε του απαίτηση, δεν του λέει όχι ποτέ και προσπαθεί πάντα με ήρεμο τρόπο να το συνετίσει. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει, καθώς το παιδί του έχει πάρει τον αέρα από πολύ μικρή ηλικία και τον κάνει ό,τι θέλει. Ο Καρκίνος γονιός είναι απίστευτα συναισθηματικός και θα γίνει χαλί να τον πατήσει το παιδί του, αρκεί εκείνο να χαμογελά.


ΛΕΩΝ

Ποιος θα τολμήσει να πει κάτι στο παιδί ενός Λέοντα και δεν θα πέσει εκείνος να τον «φάει». Το ζώδιο αυτό είναι τόσο χαλαρό ως γονιός. Δεν επιβάλλει κανόνες, δεν σφίγγει τα λουριά και κάνει συνεχώς όλα τα χατίρια στα μικρά του… «λιονταράκια». Τα κακομαθαίνει τόσο πολύ, που στο τέλος εννοείται ότι του παίρνουν τον αέρα και τον κάνουν ό,τι θέλουν. Ο Λέοντας «σπάει» και γίνεται… γατάκι, μόλις του ζητήσει κάτι το καμάρι του.


Πηγή: astrology.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html